Zolder verbouwen

Wat volgens ons een gemiddelde zolder kenmerkt:

  • Het dient als ‘bergruimte’;
  • Het wordt minder onderhouden dan andere ruimtes in de woning.

Op welke wijze maakt u gebruik van uw zolder? En op welke wijze wilt u gebruik gaan maken van uw zolder? Wordt het enkel renoveren of wilt u deze ruimte op een andere manier gaan benutten?   

DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN ZOLDER

Onderstaand schetsen we enkele mogelijkheden die u heeft wanneer u besluit uw zolder te gaan verbouwen.

Ombouwen

U kunt ervoor kiezen om de zolder te laten ombouwen naar een kinder- of slaapkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de huidige zolder om te toveren naar een hobby-, werk- of studeerkamer.

Dakkapel plaatsen

Wilt u meer licht en meer ruimte op zolder? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel mogelijk een interessante optie voor u. U slaat hiermee twee vliegen in één klap. Dit betekent namelijk een waardeverhoging voor uw woning.

Scheidingswand

Een zolder is in veel gevallen ongeveer één derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer/werkruimte die u in gedachte heeft. Dus waarom niet 2 ruimtes hiervan maken? De Klussenier kan een scheidingswand voor u plaatsen waardoor hij van één grote, 2 kleinere ruimtes maakt.

Renovatie

Is uw zolder simpelweg verouderd en toe aan een opknapbeurt? Ook hiervoor kunt u uiteraard bij De Klussenier terecht!

WELKE OPTIE SPREEKT U HET MEESTE AAN?

Waar u ook voor kiest, de Klussenier draait er z'n hand niet voor om. Dus wilt u nu eindelijk die zolder laten ‘aanpakken’? En vindt u het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een betrouwbare en veelzijdige vakman? Dan adviseren we u om een aanvraag in te dienen bij een Klussenier bij u in de buurt!

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...