Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Zonwering plaatsen

Het weer in Nederland is niet altijd 'je van het'.  Hoe vaak heeft u wel niet gedacht: 'Laat de zon maar eens schijnen'? En schijnt de zon dan eindelijk, dan kan dit in huis als irritant worden ervaren. Bijvoorbeeld wanneer u net uw favoriete soap op televisie aan het kijken bent. Of wanneer het door de zon te warm in huis wordt. 

Voor de momenten waarop u de zon liever niet in huis hebt, kunt u zonwering laten plaatsen. We informeren u graag over de verschillende mogelijkheden die u hierin heeft!

Zonneschermen en rolluiken

Zonneschermen

Zonneschermen zijn de ideale terrasoverkappingen. U kunt overdekt buiten zitten én u kunt de zon buiten houden.

Rolluiken

Rolluiken beperken geluidsoverlast en zijn ideaal voor het verduisteren van een bepaalde ruimte. Nog een leuk voordeel: Een inbreker zal minder kans van slagen zien wanneer u rolluiken voor de ramen heeft.  

Markiezen en rolgordijnen

Markiezen

Houdt u van een wat klassiekere uitstraling? Dan zijn markiezen wellicht interessant voor u! Er zijn zowel houten en aluminium markiezen. Tegenwoordig zijn de aluminium markiezen meer in trek vanwege het weinige onderhoud. 

Rolgordijnen

Rolgordijnen horen eigenlijk niet in het rijtje thuis, ze worden namelijk binnenshuis geplaatst. Dat maakt het echter niet minder effectief om een ruimte te verduisteren of om de zon buiten te houden.

Zonwering met De Klussenier

Op zoek naar schaduw in huis of in de tuin? Neem eens contact op met een Klussenier bij u in de buurt. Hij kan advies geven en de werkzaamheden voor u uitvoeren. U vindt onze Klusseniers via de knop hierond

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat