Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Schilderwerk

Hoe goed komt uw woning nog uit de verf? Aan de binnenkant? Aan de buitenkant? Eens in de paar jaar moet u er aan geloven: Het schilderwerk is (weer) aan vervanging toe. Natuurlijk niet iets waar u op zit te wachten. Maar het resultaat van een nieuwe verflaag mag er iedere keer weer zijn!

Binnenschilderwerk

We maken onderscheid tussen binnen- en buitenschilderwerk. Laten we binnen beginnen. Doorgaans is de binnenkant van uw woning na 7 jaar toe aan een nieuw likje verf. Veelgebruikte oppervlakten vragen doorgaans om meer onderhoud, denk daarbij bijvoorbeeld aan uw trap, maar ook uw wanden moeten zo nu en dan natuurlijk een nieuwe laag krijgen.

Buitenschilderwerk

De buitenkant van de woning is gemiddeld sneller aan een nieuwe laag verf toe dan de binnenkant. Gemiddeld wordt een woning per 5 jaar voorzien van een nieuwe buiten verflaag.
Wat de reden hiervoor is? Weersinvloeden.

Niet alleen zorgt een nieuwe verflaag ervoor dat uw woning een stuk beter in het oog springt, ook biedt het een beschermende functie. Goed onderhouden schilderwerk komt de levensduur van uw gevel, kozijnen en andere onderdelen van uw woning ten goede.

Kortom, twee vliegen in één klap!

Uw schilderwerk onderhouden

Een heerlijk gevoel wanneer u kunt genieten van een frisse look van uw woning. En dan is het de kunst om deze nieuwe look zo lang mogelijk fris te houden. We adviseren u daarom om uw schilderwerk te onderhouden:

  • Maak ongeveer twee keer per jaar schoon met een vochtige doek.
  • Controleer of er onderdelen zijn met beschadigingen, blaasjes en/of scheurtjes. Maak aanslag goed schoon!
  • Schade gevonden? Schakel een expert in om het te verhelpen en voorkom grotere schades.
  • Ventileer uw woning om vochtige lucht af te voeren. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van uw schilderwerk. Een mooie bijkomstigheid: Het is ook goed voor uw gezondheid!

Samenwerking met Sigma

We gaan voor kwaliteit! En daarom werken we samen met Sigma. Veel Klusseniers hebben een vaktraining gevolgd bij Sigma en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken op het gebied van schilderen.

De Klussenier als schilder

Twijfelt u nog of u schilderwerk wilt laten uitvoeren? Wellicht is dit net het zetje in de rug wat u nodig heeft:

Voor consumenten geldt namelijk dat op alle schilderwerkzaamheden het lage BTW tarief van 9% van toepassing is. Let op: Het gaat dan over de arbeid (uren), over materiaal wordt wel ‘gewoon’ 21% BTW berekend. Maak snel een afspraak met een Klussenier om hiervan te profiteren!

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat