Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Renoveren woning

Renoveren staat voor ‘vernieuwing’ en betekent in ons geval: ‘woningverbetering’.
Vroeg of laat komt ook u aan de beurt: Er moet gerenoveerd worden. En om er nog maar een schepje bovenop te doen: Renovatie blijft terugkomen.

Waarom renoveren?

Of het nou gaat om het repareren van een lekkende kraan, het vervangen van een dakraam of het opknappen van uw badkamer, uiteindelijk gaat u moeten renoveren.

Gelukkig heeft renovatie twee grote voordelen: Door continu te renoveren zorgt u ervoor dat uw wooncomfort op peil blijft (of zelfs verbeterd). En wat te denken van de waarde van uw woning? Deze blijft constant of zal zelfs stijgen.

Als u twijfelt over het laten uitvoeren van renovatiewerkzaamheden, houdt dit dan altijd in het achterhoofd!

De Klussenier, voor al uw renovaties

Gaat u bij uzelf eens na, welke werkzaamheden zou u willen laten uitvoeren? Grote kans dat dit meerdere opdrachten zijn en die dus ook de aandacht van verschillende specialisten verdient!

Maar om nou voor iedere ‘timmerklus’ een timmerman te zoeken, iedere ‘installatieklus’ een elektricien en iedere ‘leidingklus’ een loodgieter… Klinkt als veel moeite. En daarnaast ook veel verschillende contacten en dus vakmensen over de vloer.

Juist voor de mensen die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit biedt De Klussenier uitkomst. Eén vakman voor vrijwel al uw werkzaamheden. Natuurlijk zal een Klussenier met enige regelmaat bepaalde werkzaamheden uitbesteden, hij houdt namelijk de kwaliteit goed in het oog! Eén ding is zeker u heeft met De Klussenier altijd één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden.

Renoveren met De Klussenier

Bent u overtuigd? Wilt u uw woning compleet ‘nieuw leven inblazen’ door hem eens goed te renoveren? Neem dan contact op met één van Klusseniers! Zij kunnen u overal bij helpen

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat