Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Tegelwerk

Het tegelwerk is enorm bepalend voor de sfeer en uitstraling van een bepaalde ruimte. Kijkt u bijvoorbeeld eens in uw eigen badkamer… Hoe ziet uw tegelwerk eruit?

Mocht u overwegen om nieuwe tegels te laten plaatsen, dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden. Er zijn namelijk meer mogelijkheden dan u vooraf zou denken!

Soorten tegels

De soorten tegels waaruit u kunt kiezen plaatsen we in twee groepen: Natuursteen en keramische tegels.

Natuursteen

Zoals de naam al zegt, deze soort tegel komt uit de natuur. Het wordt in de fabriek op maat gesneden. Waarom zou u voor deze tegel kiezen? Het heeft een unieke en luxe uitstraling. Geeneen tegel is namelijk hetzelfde. En een ander bijkomend voordeel: Wanneer u deze tegel laat leggen, kunt u er waarschijnlijk de rest van uw leven van genieten.

De meest bekende soorten natuursteen zijn:

  • leisteen;
  • hardsteen;
  • kalksteen;
  • kwartsiet;
  • graniet;
  • marmer

 

Keramische tegels

Gaat uw voorkeur uit naar een meer praktische tegel? Dan komt u al gauw uit bij keramische tegels! Deze soort tegel staat vooral bekend om de duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid qua leggen. Een groot voordeel: Deze tegel is in vrijwel iedere soort te leveren. De meest bekende soorten keramische tegels zijn:

  • terracotta;
  • faience;
  • grestegels;
  • cementtegels;

Staat u aan het begin van een tegelklus en vindt u het moeilijk om een tegel te kiezen? De Klussenier bij u in de buurt adviseert u graag!

Vakkundig plaatsen van tegels

Een goede tegel uitzoeken is één. Het vakkundig op de vloer of tegen de wand plaatsen is twee. Het zou zonde zijn als uw zorgvuldig uitgekozen tegels niet tot hun recht komen door onprofessionele plaatsing. Kortom, laat een tegelzetter het werk doen! En in dit geval bedoelen we dan een Klussenier. Klusseniers hebben namelijk veel ervaring met het plaatsen van verschillende soorten tegels in verschillende ruimtes!

De Klussenier als tegelzetter

Een goede tegelzetter aan het zoeken? Neem eens contact op met één van onze Klusseniers! Zij kunnen u perfect adviseren en zullen de tegels ook voor u plaatsen. 

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat