Zonnepanelen installeren

Steeds meer mensen kiezen voor het laten installeren van zonnepanelen. Waarom winnen zonnepanelen aan populariteit? Wij kunnen u alvast vertellen dat er meer voordelen zijn dan een lagere energierekening. Tevens willen we graag informeren over waar op te letten in de voorbereiding en tijdens de installatie van de panelen?

VOORDELEN VAN ZONNEPANELEN

Bent u nog niet overtuigd van het gebruik van zonnepanelen? Dan dagen we u uit. Lees de 5 onderstaande voordelen en vraag uzelf nog eens af: 'Zijn zonnepanelen iets voor mij?'

Een lagere energierekening
Zodra de panelen geplaatst zijn gaat uw energierekening direct omlaag. Per jaar bespaart een gemiddeld huishouden ongeveer € 400, -.

Goed voor het milieu
Zonnepanelen zorgen voor 100% duurzame energie. Er wordt gebruik gemaakt van een onuitputtelijke bron, namelijk: De zon.

Waardevermeerdering woning
Uw krijgt een beter energielabel , net als bij goede isolatie, door de plaatsing van zonnepanelen. Mede dit zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt.

Terugverdientijd
Op den duur verdienen zonnepanelen zich terug. Gemiddeld is de terugverdientijd 7 of 8 jaar.

Onafhankelijkheid
Door voor eigen energie te zorgen bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en de prijsstijgingen die zij doorvoeren.

WAAR MOET U OP LETTEN?

Het plaatsen van zonnepanelen is niet zomaar gebeurd. Het moet goed overdacht worden! Er zijn namelijk aardig wat zaken waar rekening mee gehouden moet worden:

  • ISO Kwaliteit;

  • Plaatsingshoek;

  • Ruimte op het dak;

  • Aansluiting meterkast;

  • Omvormers;

  • Garantie;

  • Subsidie.

Gelukkig hoeft u dit niet allemaal zelf uit te zoeken. De Klussenier is namelijk ook gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen. Hij geeft antwoorden op al uw vragen, adviseert u en voert graag de werkzaamheden voor u uit.

Bent u geïnteresseerd? Wilt u net als steeds meer andere Nederlanders profiteren van de voordelen van zonnepanelen? Zoek via onderstaande kaart naar een Klussenier bij u in de buurt en laat u informeren!

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...