Toilet verbouwing of installatie

De toiletruimte is één van de kleinste ruimtes van de woning. En in enkele gevallen een ruimte die niet enorm veel ‘aandacht’ krijgt. Althans, niet op het gebied van verbouwen en onderhoud.

Waar dient u op te letten bij het verbouwen van uw huidige of het installeren van een nieuw toilet? Hieronder geven we u enkele handvatten.

TEGELWERK EN STUUKWERK

Het tegelwerk en stucwerk zijn zeer bepalend voor de uitstraling van uw toiletruimte. En aan mogelijkheden geen gebrek! Donkere of lichte tegels? Natuursteen of keramisch?

We willen u alvast wat tips meegeven:

  • Bij lichte tegels vallen krassen minder op;
  • Daarentegen ogen donkere tegels juist minder snel ‘vuil’;
  • Vloertegels kunnen ook als wandtegel worden gebruikt, andersom is dit niet het geval.

LET OP DE DETAILS

Is de afvoer goed toegankelijk? Op welke hoogte wordt de toiletpot gemonteerd? Op welke hoogte komt (eventueel) de spiegel te hangen? In eerste instantie mogelijk niet de vragen die in u opkomen. Maar zeker niet onbelangrijk!

Vanzelfsprekend zal de Klussenier met u overleggen over deze zaken.

EEN WERKZAAMHEID MET VEEL DISCIPLINES

Tot slot willen we u meegeven dat bij het installeren of renoveren van uw complete toilet mogelijk meer komt kijken dan u vooraf zou denken. Er moeten namelijk nogal wat werkzaamheden worden uitgevoerd:

  • Sloop- en demontagewerkzaamheden;
  • Installatiewerkzaamheden;
  • Tegel en/of stucwerk;
  • Montagewerkzaamheden;
  • Afwerking.

Een Klussenier kan met zijn veelzijdig vakmanschap een dergelijke opdracht zelfstandig uitvoeren. Voor u dus geen acht specialisten, maar één veelzijdige vakman over de vloer

Bent u overtuigd? Onderzoek dan met ons de mogelijkheden! Alles begint met het indienen van uw aanvraag bij een Klussenier bij u in de buurt.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...