Sanitair renovatie of vervanging

Hoe belangrijk vindt u het om een stralende badkamer en toiletruimte te hebben? Oke, ‘stralend’ gaat misschien wat ver, maar u heeft ongetwijfeld graag dat het sanitair goed onderhouden is. We kunnen ons heel goed voorstellen dat u liever niet zelf uw sanitair gaat installeren of onderhouden. Ervaren vaklieden zullen u ook zeker adviseren om dit over te laten aan de professionals!

Werkzaamheden met betrekking tot sanitair kunnen grofweg worden opgedeeld in:

  • installatie;
  • onderhoud;
  • reparatie.

INSTALLATIE

Nogmaals: Onderschat het installeren van sanitair niet. Laat dit bij voorkeur over aan de ervaren vaklieden.

Uiteraard horen we graag wat uw wens is. De Klussenier bij u in de buurt kan dan uw bad, douche, toilet en/of wastafel installeren zoals u dat wilt. Bent u er zelf nog niet uit over wat te doen? Geen probleem! De Klussenier adviseert u graag.

ONDERHOUD

Het sanitair is geïnstalleerd, maar daar blijft het niet bij. Sanitair heeft onderhoud nodig! Waar kunt u dan bijvoorbeeld aan denken:

  • Isoleren van de vloer van een douche;
  • Voorkomen van lekkages door kieren in de muur te dichten;

Het advies luidt: Laat regelmatig onderhoud uitvoeren. Op de lange termijn gaat u hier zeker profijt van hebben.  

REPARATIE

Is het kwaad al geschied en heeft onderhoud geen zin meer? Dan kan de Klussenier de kwaal voor u repareren, bijvoorbeeld een lekkage. In veel gevallen geldt: Hoe langer u wacht met een reparatie, hoe erg de kwaal wordt. Wees er snel bij!


Heeft u sanitair dat geïnstalleerd, onderhouden of gerepareerd moet worden? De Klussenier is van u alle markten thuis! Via onderstaande kaart vindt u een Klussenier bij u in de buurt.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...