Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Dakraam plaatsen

Een (nieuw) dakraam kan meer toevoegen dan u in eerste instantie zou denken! Wat zijn dan de voordelen, buiten om meer licht in de woning? Onderstaand beschrijven we deze kort en bondig voor u. Leest u mee?

Onze samenwerking met VELUX

Wij gaan voor kwaliteit! En daarom werken wij samen met VELUX. Klusseniers hebben de mogelijkheid om hier een professionele training te volgen. Na het volgen van deze training mogen zij zichzelf ‘Erkend VELUX installateur’ noemen. Voor u nóg meer garantie voor kwaliteit!

Niet alleen kunnen Klusseniers het dakraam voor u monteren, ook kunnen zij u waar nodig adviseren over bijvoorbeeld het type dakraam. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn.

Voordelen van een dakraam

Een zolder is vaak donker. Om deze ruimte van licht te voorzien moet vaak een lichtknop bediend worden. Met een dakraam wordt deze ruimte automatisch van daglicht voorzien. Sterker nog, een schuin dakraam heeft drie keer zoveel lichtinval als een normaal raam.  

Isolatiewaarde

Hoe belangrijk is isolatie voor u? Met de plaatsing van een dakraam stijgt de isolatiewaarde. Iets wat u misschien niet zou verwachten, maar wat wel het geval is! En een leuke bijkomstigheid: U heeft de mogelijkheid om de ruimte te ventileren.

De ruimte oogt 

Optische gezien is het laten plaatsen van een dakraam helemaal een slimme zet! Niet alleen wordt de gehele ruimte beter zichtbaar, deze ook ook een stuk groter. Wat doet u momenteel met uw zolder? Door een dakraam toe te voegen kunt u de zolder meer als 'leefruimte' gebruiken!

Waardestijging van uw woning

Een nieuw dakraam heeft positieve invloed op de waarde van uw woning. Hoezo? De ruimte onder een hellend dak zal bij een taxatie niet worden gezien als opslag- of onbenoemde ruimte, maar als leefruimte.

Nieuw dakraam met De Klussenier

Vrijwel altijd kan een Klussenier een dakraam binnen één dag plaatsen. U zult begrijpen dat het weer een beetje mee moet werken, om te voorkomen dat uw zolder (of een andere ruimte) blank komt te staan.

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een nieuw dakraam laten installeren?

Dien een vrijblijvende aanvraag in bij een Klussenier bij u in de buurt!

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat