Dakraam plaatsen

Een (nieuw) dakraam kan meer toevoegen dan u in eerste instantie zou denken! Wat zijn dan de voordelen, buiten om meer licht in de woning? Onderstaand beschrijven we deze kort en bondig voor u. Leest u mee?

Meer licht in uw woning

Een zolder is vaak donker. Om deze ruimte van licht te voorzien moet vaak een lichtknop bediend worden. Met een dakraam wordt deze ruimte automatisch van daglicht voorzien. Sterker nog, een schuin dakraam heeft drie keer zoveel lichtinval als een normaal raam.  

De ruimte oogt groter

Optisch gezien is het laten plaatsen van een dakraam helemaal een slimme zet! Niet alleen wordt de gehele ruimte beter zichtbaar, ook oogt de ruimte een stuk groter.
Wat doet u momenteel met uw zolder? Wanneer u een dakraam toevoegt aan deze ruimte wordt het meer als ‘leefruimte’ ervaren.

Isolatiewaarde

Hoe belangrijk is isolatie voor u? Met de plaatsing van een dakraam stijgt de isolatiewaarde. Iets wat u misschien niet zou verwachten, maar wat wel het geval is!
En een leuke bijkomstigheid: U heeft de mogelijkheid om de ruimte te ventileren.

Waardestijging van uw woning

Een nieuw dakraam heeft positieve invloed op de waarde van uw woning. Hoezo? De ruimte onder een hellend dak zal bij een taxatie niet worden gezien als opslag- of onbenoemde ruimte, maar als leefruimte.

ONZE SAMENWERKING MET VELUX

Wij gaan voor kwaliteit! En daarom werken wij samen met VELUX.
Klusseniers hebben de mogelijkheid om hier een professionele training te volgen. Na het volgen van deze training mogen zij zichzelf ‘Erkend VELUX installateur’ noemen. Voor u nóg meer garantie voor kwaliteit!

Niet alleen kunnen Klusseniers het dakraam voor u monteren, ook kunnen zij u waar nodig adviseren over bijvoorbeeld het type dakraam. Het zal u verbazen hoeveel mogelijkheden er zijn.

EEN NIEUW DAKRAAM? SNEL GEREGELD!

Vrijwel altijd kan een Klussenier een dakraam binnen één dag plaatsen. U zult begrijpen dat het weer een beetje mee moet werken, om te voorkomen dat uw zolder (of een andere ruimte) blank komt te staan.

Bent u overtuigd van de voordelen en wilt u een nieuw dakraam laten installeren?

Dien een vrijblijvende aanvraag in bij een Klussenier bij u in de buurt!

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...