CV-Ketel onderhouden en installeren

We vinden het vanzelfsprekend dat de verwarming aan gaat, we een warme douche kunnen nemen en er warm water uit de kraan stroomt. Als u er over nadenkt beseft u zich hoe belangrijk de cv-ketel eigenlijk is voor uw wooncomfort, toch?

Bent u toe aan een nieuwe ketel? Of heeft uw ketel onderhoud nodig? Ook hiervoor kunt u bij de Klussenier bij u in de buurt terecht!

INSTALLATIE VAN UW NIEUWE CV-KETEL

Iets waar u tegenop kijkt? Het laten installeren van een nieuwe cv-ketel is immers een aardige investering. Gelukkig gaat een nieuwe ketel gemiddeld 15 jaar mee. Althans dat mag u verwachten! En nog een troost voor u: U zult waarschijnlijk flink gaan besparen op uw energiekosten. U verdient de ketel vanzelf terug.

We willen u adviseren om het installeren van uw nieuwe cv-ketel over te laten aan een professional. Het vereist namelijk vakkennis en ervaring om uw cv-ketel professioneel te installeren. Wat gaat de Klussenier voor u doen?

  • Verwijderen van de oude ketel;
  • Installeren van de nieuwe ketel;
  • Vervangen van de kranen onder de ketel en het expansievat;
  • De nieuwe ketel inregelen en afstellen.

Wees gerust, u kunt snel genieten van uw nieuwe ketel. De werkzaamheden kunnen vrijwel altijd binnen één dag gedaan worden.

ONDERHOUDEN VAN UW KETEL

“Een nieuwe ketel aanschaffen en we kunnen 15 jaar vooruit”. Een leuke gedachte maar helaas is de realiteit anders. We adviseren u om (minstens) eenmaal per jaar uw cv-ketel te laten onderhouden. Waarom adviseren we dit?

  • Het verlengt de levensduur van uw cv-ketel;
  • De cv-ketel werkt efficiënter, waardoor u kosten bespaart;
  • Het is veiliger.

Wilt u dit eenmalig laten doen? Liever een onderhoudscontract afsluiten? Geen probleem!

We adviseren u om de mogelijkheden met de Klussenier bij u in de buurt te bespreken.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...