Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Woning isoleren

U wilt er graag warmpjes bij zitten toch? Voor een aangename temperatuur in huis is isolatie enorm belangrijk! Hoe goed is uw woning geïsoleerd?

Er zijn meerdere manieren waarop u kunt isoleren en het heeft ook meerdere voordelen. We brengen u hiervan graag op de hoogte!

Welke manieren zijn er om uw woning te isoleren?

Er zijn verschillende manieren om uw woning te isoleren. Maakt u gebruik van meerdere manieren tegelijk? Dan krijgt u waarschijnlijk subsidie!

Dakisolatie

Wist u dat uw woning ongeveer 30% van de warmte door een ongeïsoleerd dak verliest? 30%! Dus is uw dak nog niet voldoende geïsoleerd? Maak er werk van!

Gevelisolatie

De gevel is na het dak het belangrijkste om te isoleren. Heeft u een enkelsteens muur of slecht geïsoleerde spouwmuur? Dan zal ongeveer 20% van de warmte hierdoor verloren gaan. Een veelgebruikte oplossing: Laat een geïsoleerde voorzetwand plaatsen!

Vloerisolatie

En ja, zelfs door een ongeïsoleerde vloer verliest uw huis warmte, ongeveer 10%. Dakisolatie en gevelisolatie een positievere invloed hebben op uw stookkosten. Vloerisolatie kent naast kostenbesparing nog een groot voordeel: Een warme vloer! Als dat uw wooncomfort niet verbeterd, wat dan wel?

Waarom woning isoleren?

Nu heeft u een beeld van wat er geïsoleerd kan worden. Maar wat betekent dit uiteindelijk voor uw woning en wooncomfort? U gaat hier ongetwijfeld blij van worden! Leest u mee?

Uw huis wordt meer waard

Door te isoleren wordt een woning energiezuiniger. Dit komt terug in het Energielabel. Wanneer een huis wordt verkocht, is het verplicht om een energielabel te overhandigen. Dit certificaat biedt de kopers informatie over de hoogte van de energierekening. Hoe beter de isolatie, hoe beter dit is voor de verkoopprijs.

Minder koud én minder warm

Een geïsoleerde woning voelt comfortabeler doordat het binnen warmer aanvoelt. Het klinkt wellicht raar, maar in de zomer blijft een goed geïsoleerde woning juist langer koel.

Minder geluidsoverlast

Een goed geïsoleerde woning heeft minder geluidsoverlast van bijvoorbeeld verkeerslawaai of lawaai van de buren.

Geen vocht en schimmel meer

Door de woning te isoleren stijgt de binnentemperatuur van de wanden, vloer en het dak. Hierdoor kunnen vocht- en schimmelproblemen worden voorkomen. Een goed geïsoleerde woning heeft dus een positief effect op de gezondheid. Wel belangrijk: Zorg voor voldoende ventilatie.

Spaar het milieu

Isoleren verlaagt het energieverbruik. U bespaart hiermee (schaarse) brandstoffen en draagt op die manier uw steentje bij aan een beter milieu

De Klussenier, uw isolatie-expert

Klusseniers hebben de mogelijkheid een training te volgen bij Isover. Zij worden dan gecertificeerd als Isover Isolatiepartner. U kunt vooral een goed advies van de Klussenier verwachten. Hij kan u voorrekenen wat uw besparing en terugverdientijd is bij betere isolatie. Grote kans dat u op deze manier uw investering vanzelf terugverdient!

Bent u overtuigd? Gebruik dan onderstaande knop om een Klussenier bij u in de buurt te zoeken.

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat