Kozijnen renoveren of vervangen

Geregeld krijgen we de vraag: Moet ik mijn kozijnen vervangen of kunnen ze nog gered worden? Loopt u met dezelfde vraag rond? Als u hierover informatie aan het inwinnen bent, zit u bij ons goed. Er is namelijk meer mogelijk dan u denkt!

WANNEER KAN UW KOZIJN GERENOVEERD WORDEN?

In veel gevallen is het kozijn alleen aan de buitenkant beschadigd, terwijl het aan de binnenkant nog zo goed als nieuw eruit ziet. Zonde om dan het hele kozijn te vervangen vindt u niet? Een Klussenier ziet snel genoeg wat er nodig is om een kozijn te op te knappen. Of het nu gaat om kunststof of houten kozijnen!

WANNEER UW KOZIJN GERENOVEERD WORDEN?

Is uw kozijn dusdanig beschadigd en verouderd? Dan is vervanging waarschijnlijk interessanter én voordeliger dan renovatie. Waarom is dit interessant?

  • Nieuwe kozijnen zorgen voor een fris en nieuw uiterlijk (u kunt weer eens kiezen voor iets anders);
  • Gaat het om een raamkozijn en had u nog geen dubbel glas? Dan kunt u overwegen om direct een dubbele slag te slaan: Laat dubbel glas plaatsen;
  • Inbrekers zijn dol op oude kozijnen. Het inbreken wordt hen hierdoor namelijk een stuk eenvoudiger gemaakt. Een nieuw kozijn beveiligd uw woning beter tegen inbraak.

Nogmaals willen we benadrukken: Laat u goed informeren door een professional over wat handig is in uw situatie: Renovatie of vervanging. Dit kan u veel geld besparen, terwijl het eindresultaat mogelijk beter is.


De Klussenier bij u in de buurt komt graag bij u langs om u te adviseren.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...