Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Woning laten beveiligen

Iedere maand kan de berichtgeving verschillen: “Aantal inbraken stijgt”, “Aantal inbraken daalt”. Het feit is dat inbraken (helaas) voor zullen blijven komen. En lang niet alle inbraken worden opgelost. Het kan daarom erg  helpen om uw huis goed te laten beveiligen. Gelukkig kan De Klussenier u daarbij helpen!

Beveilig uw woning

Hoe heeft u uw woning beveiligd? En nog belangrijker: Hoe angstig bent u voor een inbraak?

Met een goede beveiliging van uw woning is uw woning niet alleen beter beveiligd, ook zult u hier zelf een fijner gevoel aan over houden.  

Inbrekers beschikken over steeds meer middelen om een woning binnen te komen. Gelukkig gaat de ontwikkeling van de beveiliging ook door!

We informeren u graag over uw mogelijkheden op het gebied van beveiliging.

Soorten beveiliging voor uw woning

Hang en sluitwerk

Wellicht voor de hand liggend, maar daarom niet minder belangrijk: Hoe inbraakproof zijn uw sloten? Geef uw hang en sluitwerk een ‘opwaardering’ en maak het zogenaamde ‘cilindertrekken’ onmogelijk.

Inbraakalarm

Kiest u ervoor om een elektronisch veiligheidssysteem te installeren om de aanwezigheid van een inbreker waar te nemen? Dit alarm kan afgaan op locatie en/of een melding doorgeven aan een speciale dienst op afstand.

Camerabewaking

Steeds meer particulieren kiezen voor camerabewaking. Waarom? Er zijn kortweg 3 redenen voor u om beveiligingscamera's op te hangen:

  • U kunt op afstand binnenshuis kijken. Ziet u iets verdachts? Dan kunt u dit melden.
  • Ziet een inbreker een camera hangen? Dan is de kans groot dat dit hem afschrikt.
  • Slaagt de inbreker erin om uw huis binnen te komen? Grote kans dat dit op beeld staat! U kunt dit gebruiken om de identiteit van de inbreker te achterhalen.

Uw huis beveiligen met De Klussenier

Het mag duidelijk zijn: Naar onze mening kunt u het beste zo snel mogelijk uw woning laten beveiligen. Voor u interessant om uit te zoeken: Zorgt het goed beveiligen van uw woning voor korting op uw inboedelverzekering?
De Klussenier bij u in de buurt adviseert u graag op het gebied van beveiliging. Ook kan hij de nodige werkzaamheden voor u uitvoeren. Wacht niet langer! Dien een aanvraag in bij een Klussenier bij u in de buurt.

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat