Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Terrasoverkapping plaatsen

Wilt u meer van het buitenleven genieten? Dan is een terrasoverkapping, ook wel een veranda of afdak genoemd, een perfecte optie. Mits uw tuin het toelaat natuurlijk. 

De voordelen van een veranda

Nederland staat nou niet bekend om het mooie weer. Dus de dagen dat het mooi is wilt u er van genieten ook, toch? Geniet onder uw terrasoverkapping van het zonnetje! Zelfs op een regenachtige dag in de zomer kunt u gerust onder de overkapping gaan zitten. Wel zo lekker!

Een leuke bijkomstigheid is dat een veranda een compleet ander gezicht aan uw tuin geeft én u verhoogt de waarde van uw woning!

Soort terrasoverkappingen

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Verder is het belangrijk dat uw veranda qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin. Kiest voor u voor beglazing? Of beplating? Wilt u dat de veranda verlicht wordt en zo ja, op welke manier? Zoals u mogelijk al opmaakt uit bovenstaande tekst wordt een terrasoverkapping veelal op maat gemaakt. Iets waar de Klussenier wel raad mee weet.

Een veranda met De Klussenier 

Bent u overtuigd? Wilt u ook een terrasoverkapping in de tuin? Onze veelzijdige Klusseniers kunnen het hele project voor u realiseren. Zoek er hieronder eentje bij u in de buurt en neem contact met hem op.

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat