Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Welkom op de nieuws pagina!

Hier lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

04-04-2024

Ga naar onze Instagram-pagina @deklussenier voor inspiratie!

Op zoek naar inspiratie voor je volgende renovatieproject? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We delen regelmatig voorbeeldfoto's en ideeën op onze Instagram-pagina @deklussenier, om je te helpen je huis te verbeteren en om te vormen tot jouw droomhuis.

30-03-2023

De Klussenier renoveert huisstijl!

Terschuur 3 april 2023 - De Klussenier staat al een kleine 20 jaar bekend als de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse en Vlaamse (ver)bouw branche. Met ruim 170 franchisenemers en evenveel klusbussen heeft de Klussenier een stevige stempel gedrukt op het straatbeeld in Nederland en Vlaanderen.

12-07-2022

Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

Het is een prachtige avond. De wind staat gunstig. Ondertussen wordt op een open veld ergens in het land de envelop van De Klussenier heteluchtballon voorzichtig uitgevouwen. De grote mand staat al gereed en na het vastknopen van de touwen gaat de brander aan. De piloot doet nog een laatste check of alles veilig is.

11-04-2022

De Klussenier Awards 2022: "Trots op onze Klusseniers!"

Zwartebroek, 8 april - Op vrijdag 8 april werd de zesde editie van De Klussenier Awards georganiseerd in Zwartebroek. Met 6 categorieën, diverse jubilarissen en het eerste erelid van De Klussenier, beloofde het een aangename avond te worden.

08-02-2022

Tweede generatie Klussenier in Losser

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren. Gelukkig helpen onze Klusseniers hun klanten uit de brand!

20-08-2021

De Klussenier André van Mastrigt plaatst 1000e VELUX dakraam

Veenendaal - De Klussenier André van Mastrigt is een graag geziene gast in Veenendaal en omstreken. De klusser helpt al 8,5 jaar huizenbezitters en -verbouwers uit de brand met grote en kleine klussen. Vandaag plaatst hij in Veenendaal-Oost zijn duizendste VELUX-dakraam.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat