Welkom op de nieuws pagina!

Hier lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

07-05-2020

Onderzoek zelfstandig ondernemen digitaal

De huidige situatie is voor veel mensen een goed moment om zich te bezinnen over de toekomst. Ben je tevreden met je huidige werk? Of knaagt er iets wat zegt dat je het anders wilt doen? Bijvoorbeeld de wens om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

29-04-2020

Zet vandaag de eerste stap naar jouw eigen bedrijf!

Wil je een eigen bedrijf starten? Dan kun je vandaag de eerste stap zetten! Ondanks de onzekere tijd liggen er voor goede en veelzijdige vaklieden veel kansen om juist nu een eigen bedrijf op te starten en succesvol te zijn. 

15-04-2020

ZZP’ers in de bouw houden hun hoofd boven water

Franchiseorganisatie De Klussenier heeft als missie om een van de meest geplaagde beroepsgroepen in Nederland te ondersteunen in deze lastige tijd. Zij wil ondernemers en ZZP'ers adviseren en ondersteuning bieden het hoofd boven water te houden.

03-04-2020

Hoe doorstaat de ZZP'er in de bouw deze tijd?

Hoe kom je lastige tijden als deze door? Dat is de vraag die veel ZZP'ers en uitzendkrachten in de bouw zichzelf stellen. Na de banken-, hypotheek-, stikstof- en PFAS-crisis is daar nu Covid-19, ofwel de coronacrisis. De laatste lijkt ingrijpender dan de crises ervoor.

01-11-2019

Stikstof en PFAS raken de bouw keihard

Over dat het stikstof vonnis de bouw keihard raakt lijkt geen twijfel te bestaan. De plotselinge PFAS-normering doet daar nog een schepje bovenop.  De problematiek blijft onverminderd groot en veel bouwbedrijven beginnen het zwaar te krijgen.  

29-08-2019

Voorkomen is beter dan genezen

Deze week stond in het AD weer een bericht over een consument die een grote som geld verloor aan een malafide loodgieter. In dit geval werd gebruik gemaakt van een bemiddelingsservice die de opdracht heeft uitbesteed. 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat