Welkom op de nieuws pagina!

Hier lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

19-02-2021

De Klussenier vertelt: Johan Roetenberg

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Johan Roetenberg aan het woord. Johan vertelt dat leeftijd geen rol hoeft te zijn om voor jezelf te beginnen als Klussenier

01-02-2021

Nieuwe generatie in de klusbranche helpt Assen en omstreken 'uit de brand'

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren.

18-12-2020

De Klussenier vertelt: Manuel ter Bogt

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Manuel ter Bogt aan het woord. Manuel was ZZP’er in de bouw en heeft de overstap naar De Klussenier gemaakt. Hij vertelt waarom hij dit gedaan heeft en wat voor hem het voordeel hiervan is geweest.

05-11-2020

Klusbedrijven komen om in de verbouwingen en moeten steeds vaker nee zeggen

Dat kopt het AD vandaag. Lees meer in dit nieuwsbericht over dit onderwerp. 

04-11-2020

‘ZZP'er in de bouw; ondernemer of gelukzoeker?’

Wie kent ze niet? De klusjesmannen die besluiten om voor zichzelf te beginnen omdat ze dan meer geld kunnen verdienen dan dat ze bij een baas zouden verdienen, of omdat ze geen andere keus hebben. Deze klusjesmannen leven vaak in onzekerheid. In dit artikel lees je hoe je ervoor kan zorgen dat het vertrouwen van ondernemen terugkomt. 

03-11-2020

De Klussenier vertelt: De kracht van samen

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Jacob Drenth en Marco van Kol aan het woord. Jacob en Marco vertellen waarom ze Klussenier zijn geworden en hoe zij ‘De kracht van samen’ bij De Klussenier ervaren.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat