Welkom op de nieuws pagina!

Hier lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

01-08-2017

Nieuw klusbedrijf in Stadskanaal

Vanaf 1 augustus is Stadskanaal een klusbedrijf rijker. Erwin van Dijken heeft zijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier. Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman? Dan zit u bij Erwin goed! Kom direct in contact met Erwin.

01-05-2017

Ook in mei een nieuwe Klussenier!

Op 1 mei is Jules Hofstra uit Berkel en Rodenrijs gestart als Klussenier. Jules helpt u graag bij al uw verbouwingen, klein of groot! U kunt nu vanaf 1 mei een beroep doen op De Klussenier Jules Hofstra, of een van zijn collega-Klusseniers.

01-04-2017

6 Nieuwe klusbedrijven in Nederland

Bjorn Gerling uit Aalten, Ferry Broekman uit Hoofddorp, Gerard Kemp uit Alblasserdam, Imko van Heumen uit Heinkenszand, Marco Leen uit Almere en Sander van Elburg uit Baarle-Nassau zijn gestart als Klussenier! Vanaf 1 april kunt bij hen terecht voor uw klus.

23-03-2017

De Klussenier bij Hart in Aktie

Woensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. 

01-03-2017

Wederom vier startende Klusseniers!

Op 1 maart starten er weer vier vakmannen hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Het gaat om Bart Keijzer uit Heemskerk, G.D. ter Harmsel uit Zevenaar, Mark Houtepen uit Doorwerth en Wout Hansman uit Sint Jansklooster. Wij wensen ze veel succes!

24-02-2017

Ook in 2017 hoofdsponsor HMMIK

In ieder dorp en stadje in Nederland zijn ze te vinden: 'Help, Mijn Man Is Klusser huizen'. Van buiten ziet zo'n huis er redelijk uit. Van binnen is een 'Help, Mijn Man Is Klusser huis' veelal een gevaar om in te wonen. Ook dit jaar zorgt De Klussenier voor mooie eindresultaten.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat