Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier vertelt: Marcel den Hartog

In deze aflevering van ‘De Klussenier vertelt’ is De Klussenier Marcel den Hartog aan het woord. Bekijk hieronder hoe hij het werken als zelfstandig ondernemer voor een franchiseorganisatie ervaart en hoe hij deze tijd beleeft.

Altijd voorzien van werk, ook in lastige tijden

Het voordeel van het werken voor een franchiseorganisatie is dat je altijd ergens op terug kunt vallen, ook in lastige tijden. Als zelfstandig ondernemer profiteer altijd van de landelijke naamsbekendheid, de zekerheid, het netwerk en de ervaring van de franchiseorganisatie. Een groot voordeel, volgens Marcel. Ook geeft Marcel aan geen last te hebben van de huidige crisis: “Ik ben nog nooit zo druk geweest”.

Ook in de huidige tijd gaat het werk gewoon door

De particuliere bouw en verbouw branche heeft het momenteel hartstikke druk. Die lekkende waterkraan of die gedateerde wc valt nu, nu iedereen thuis werkt, extra op. Gelukkig kan het werk van Klusseniers gewoon doorgaan, met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Marcel geeft aan dat hij voldoende afstand kan houden en daardoor zijn werk goed en veilig uit kan blijven voeren: “Op deze manier kunnen we gelukkig ons werk blijven doen”.

Het stukje zekerheid waar je nu naar op zoek bent

Het consumentenvertrouwen daalt. Het bieden van zekerheid en goede voorwaarden naar de klant is daarom van essentieel belang. Men zal daarom juist in deze tijd sneller voor een bekend A-merk kiezen, zodat men weet waar hij/zij aan toe is. Niet alleen de zelfstandig ondernemer, maar ook de klant vindt zekerheid bij De Klussenier.

Ook aansluiten bij een franchiseorganisatie?

De Klussenier is een franchiseorganisatie waar jij je als zelfstandig vakman bij aan kan sluiten om succesvol te ondernemen in de particuliere markt van bouwen, verbouwen en renoveren.

Meer weten? Klik hier!    

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat