Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier renoveert huisstijl!

Terschuur 3 april 2023 - De Klussenier staat al een kleine 20 jaar bekend als de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse en Vlaamse (ver)bouw branche. Met ruim 170 franchisenemers en evenveel klusbussen heeft de Klussenier een stevige stempel gedrukt op het straatbeeld in Nederland en Vlaanderen.Na bijna 20 jaar gaat dat beeld nu veranderen. De Klussenier heeft een kritische blik geworpen op de huisstijl en besloten om in een nieuwe stijl verder te gaan. De franchiseorganisatie gooit het schip om, maar houdt de uitingen toch duidelijk herkenbaar voor de consument. Waar de focus in het verleden lag op de franchiseorganisatie, vindt daar nu een duidelijk shift plaats: de individuele Klussenier staat zelf centraal.

Restyling

We kunnen hier niet spreken van een compleet nieuw beeld, maar wel van een stevige restyling. De bekende liniaal onder het logo is verdwenen en vervangen door een krachtige pay-off ‘Vertrouwd Verbouwen’. Wat ook direct opvalt: Klusseniers zijn nu persoonlijker vertegenwoordigd doordat hun eigen naam herkenbaarder in beeld is gebracht. Iedere Klussenier laat duidelijk zien zijn eigen bedrijf te zijn, onder meer door de nieuwe bestickering van de bekende bussen. Toch is het duidelijk dat er een grote organisatie klaar staat om zowel Klussenier als consument te ondersteunen en het verbouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

                                           

       

Van oud naar nieuw

Online

De Klussenier laat ook online zien mee te gaan met de tijd. Het nieuwe logo is simplistisch en minimalistisch, maar duidelijk herkenbaar als De Klussenier. Met een strakke animatie kan de klant op de website direct kennis maken met het nieuwe logo en wordt een duidelijk verhaal verteld. 

Waar de oude website druk en vol was, is de nieuwe versie gecontroleerd en overzichtelijk. Het bedrijf straalt hier rust en zelfvertrouwen mee uit, wat voor de consument laat zien dat je op en met De Klussenier kunt bouwen. De focus ligt duidelijk op het op- en uitbouwen van vertrouwen bij de Nederlandse en Vlaamse consument. 

Over De Klussenier

De Klussenier is de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse en Vlaamse (ver)bouwmarkt. De organisatie biedt potentiële zelfstandige ondernemers de mogelijkheid om zo veilig en goed mogelijk te beginnen met hun eigen verbouwbedrijf. Daarnaast ondersteunt het de klanten van deze Klusseniers en kan het, als grote landelijk dekkende organisatie, zekerheden bieden aan klanten die traditionele eenpitters zich niet kunnen veroorloven.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat