Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

Het is een prachtige avond. De wind staat gunstig. Ondertussen wordt op een open veld ergens in het land de envelop van De Klussenier heteluchtballon voorzichtig uitgevouwen. De grote mand staat al gereed en na het vastknopen van de touwen gaat de brander aan. De piloot doet nog een laatste check of alles veilig is.

Iedereen staat nerveus te kijken hoe de ballon langzaam gevuld wordt met warme lucht. Dan klinkt het seintje dat de passagiers mogen instappen. Via een kleine opening in de mand waar je voet precies in past klimt iedereen vol spanning in zijn compartiment. De piloot vertelt rustig wat er nu gaat gebeuren. ‘Houd je goed vast. Zodra de touwen los zijn geknoopt gaan we heel snel stijgen.’ De ballon vult zich nog een keer goed met weer wat warme lucht door de brander te laten brullen. 

En dan is het zover. Met een ruk schiet de ballon omhoog! Er klinken enkele enthousiaste kreten van de passagiers. De achtergebleven geliefden die nog even snel een foto of filmpje maken worden steeds kleiner. En de stilte begint in te vallen. Wat een rust zo hoog in de lucht! Iedereen laat de spanning vallen en begint te genieten! Zelfs de mensen met hoogtevrees staan niet meer te trillen op hun benen en laten hun blikken over de weide wereld uit. Langzaam gaat de zon onder en begint de horizon prachtig paars te kleuren…

Wat een belevenis! Iedereen zou de kans moeten krijgen om dit te beleven. En dat is precies wat De Klussenier voor ogen heeft. Wij gunnen jou ook de kans om deze prachtige gebeurtenis van jouw bucketlist te schrappen door in te stappen in de mand van De Klussenier heteluchtballon.

Wat moet je hiervoor doen? Dat leggen lees je hier!

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat