Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Dakbedekking

Stuur ons gerust het dak op! Al worden we het liefst het dak op gestuurd om werkzaamheden uit te voeren. Hoe zit het met uw dak? Is deze aan vervanging toe? Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Graag informeren we u hieronder over de verschillende soorten dakbedekking en wat de voordelen zijn.

Dakbedekking voor platte daken

Er zijn verschillende vormen van dakbedekking voor platte daken. We noemen er hier een aantal.

Bitumen

Dit is de meest toegepaste dakbedekking op platte daken van de afgelopen jaren. Bitumen dakrollen worden veelal aangebracht volgens de brandmethode. Iets wat bij andere soorten daken niet het geval is. Het materiaal is duurzaam, bestendig tegen alle weersinvloeden en gaat gemiddeld 25 jaar mee.

PVC

Deze soort dakbedekking kan vergeleken worden met bitumen. Het heeft dezelfde voordelen, met nog één toevoeging: Het is ook in het wit verkrijgbaar. ‘Waarom is dit interessant?’ zult u wellicht denken. Het is beter bestand tegen hoge temperaturen. Net als bitumen heeft PVC ongeveer een levensduur van 25 jaar.

EPDM

EPDM is de laatste jaren erg in opkomst. Het bestaat uit synthetisch rubber. Dit zorgt ervoor dat het materiaal nóg beter tegen temperatuurverschillen kan. Dit komt de levensduur ook ten goede. Gemiddeld is de levensduur maar liefst 40 jaar. Tevens is EPDM eenvoudig te leggen voor Klusseniers. Veel van hen hebben de vaktraining van EPDM gevolgd en kunnen u hierover adviseren en de werkzaamheden voor u uitvoeren.

Dakbedekking voor hellende daken

Voor hellende daken maken we gebruik van andere soorten dakbedekking. De Klussenier kan u bij als deze soorten helpen!

Dakpannen

Oud en vertrouwd: De meeste daken in Nederland zijn nog steeds voorzien van kleien, betonnen of leien dakpannen. Waarom is dit zo’n populair product? Dakpannen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, kleurvast en milieuvriendelijk.  

Metaalplaten

Helemaal in opkomst zijn de daken van metaal. Waarom zou iemand kiezen voor een dak van metaal? Het is vrij logisch als u nagaat dat dit type dak de langste levensduur heeft, onderhoudsvrij is en eenvoudig is te plaatsen. Als kers op de taart: Het kan uw huis een ‘strakke en moderne look’ geven.

Rieten dak

We moeten eerlijk toegeven, dit is vooral een luxe product. Een rieten dak vereist ook meer onderhoud dan andere daken, maar kan een prachtige toevoeging aan uw woning zij

Onderhoud aan het dak

Zoveel verschillende soorten daken met verschillende voordelen en manieren van plaatsen. Maar één ding hebben ze bijna allemaal gemeen: Onderhoud! Gelukkig maakt het niet uit wat voor type dak u heeft, de Klussenier is van alle markten thuis.

Onderhoud aan uw dak is van groot belang. Het voorkomt o.a. lekkages en zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd blijft. Wel is het lastig om in te schatten wanneer een dak aan onderhoud toe is. Gelukkig kan daarvoor altijd een dakinspectie worden uitgevoerd. Zo komt u er meteen achter wat er aan uw dak moet gebeuren en wat dat kost.

 

Uw dak en De Klussenier

Benieuwd of er iets aan uw dak moet gebeuren en zo ja, wat dan? Dan kunnen onze Klusseniers u helpen! Zij voeren de dakinspectie voor u uit en als het nodig is plegen ze ook direct het onderhoud of een nieuwe dak!

Vind een Klussenier »

Zelf een eigen renovatiebedrijf beginnen?

De Klussenier helpt u! Neem snel contact met ons op.

Uw situatie

Maak uw keuze en krijg gratis tips over het starten als succesvol ondernemer met je eigen renovatiebedrijf!

Ik ben nu zelfstandige

Ik ben nu in loondienst

Ik ben nu werkloos

Voor al uw werkzaamheden

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat