Dakdekken

Stuur ons gerust het dak op! Al worden we het liefst het dak op gestuurd om werkzaamheden uit te voeren.

Hoe zit het met uw dak? Is deze aan vervanging toe? Er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van dakbedekking. Graag informeren we u hieronder over de verschillende soorten dakbedekking en wat de voordelen zijn.

SOORTEN DAKBEDEKKING VOOR PLATTE DAKEN

Bitumen

Dit is de meest toegepaste dakbedekking op platte daken van de afgelopen jaren. Bitumen dakrollen worden veelal aangebracht volgens de brandmethode. Iets wat bij andere soorten daken niet het geval is. Het materiaal is duurzaam, bestendig tegen alle weersinvloeden en gaat gemiddeld 25 jaar mee.


PVC


Deze soort dakbedekking kan vergeleken worden met bitumen. Het heeft dezelfde voordelen, met nog één toevoeging: Het is ook in het wit verkrijgbaar.
‘Waarom is dit interessant?’ zult u wellicht denken. Het is beter bestand tegen hoge temperaturen. Net als bitumen heeft PVC ongeveer een levensduur van 25 jaar.

EPDM

EPDM is de laatste jaren erg in opkomst. Het bestaat uit synthetisch rubber. Dit zorgt ervoor dat het materiaal nóg beter tegen temperatuurverschillen kan. Dit komt de levensduur ook ten goede. Gemiddeld is de levensduur maar liefst 40 jaar. Tevens is EPDM eenvoudig te leggen voor Klusseniers. Veel van hen hebben de vaktraining van EPDM gevolgd en kunnen u hierover adviseren en de werkzaamheden voor u uitvoeren.

Groendak

Wat we ook steeds vaker zien in Nederland: Een groendak. Prachtig om te zien (wat ons betreft) én het brengt ook nog eens voordelen met zich mee. Wist u dat de levensduur van uw PVC of EPDM dak kunnen worden verlengd tot wel 60 jaar? En u draagt op deze manier ook uw steentje bij aan een beter milieu!

SOORTEN DAKBEDEKKING VOOR HELLENDE DAKEN

Dakpannen

Oud en vertrouwd: De meeste daken in Nederland zijn nog steeds voorzien van kleien, betonnen of leien dakpannen. Waarom is dit zo’n populair product? Dakpannen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, kleurvast en milieuvriendelijk.  

Metaalplaten

Helemaal in opkomst zijn de daken van metaal. Waarom zou iemand kiezen voor een dak van metaal? Het is vrij logisch als u nagaat dat dit type dak de langste levensduur heeft, onderhoudsvrij is en eenvoudig is te plaatsen. Als kers op de taart: Het kan uw huis een ‘strakke en moderne look’ geven.

Rieten dak

We moeten eerlijk toegeven, dit is vooral een luxe product. Een rieten dak vereist ook meer onderhoud dan andere daken, maar kan een prachtige toevoeging aan uw woning zijn!

ONDERHOUD AAN UW HUIDIGE DAK

Zoveel verschillende soorten daken met verschillende voordelen en manieren van plaatsen. Maar één ding hebben ze bijna allemaal gemeen: Onderhoud! Gelukkig maakt het niet uit wat voor type dak u heeft, de Klussenier is van alle markten thuis.

Is uw dak toe aan een goede opknapbeurt? Of wilt u een compleet nieuw dak laten plaatsen? Schroom dan vooral niet om een aanvraag in te dienen bij een Klussenier bij u in de buurt.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
Recent is er weer een nieuwe Klussenier gestart
 
Loading...