Sanitair renovatie of vervanging

Hoe belangrijk vindt u het om een stralende badkamer en toiletruimte te hebben? Oke, ‘stralend’ gaat misschien wat ver, maar u heeft ongetwijfeld graag dat het sanitair goed onderhouden is. We kunnen ons heel goed voorstellen dat u liever niet zelf uw sanitair gaat installeren of onderhouden. Ervaren vaklieden zullen u ook zeker adviseren om dit over te laten aan de professionals!

Werkzaamheden met betrekking tot sanitair kunnen grofweg worden opgedeeld in:

  • installatie;
  • onderhoud;
  • reparatie.

INSTALLATIE

Nogmaals: Onderschat het installeren van sanitair niet. Laat dit bij voorkeur over aan de ervaren vaklieden.

Uiteraard horen we graag wat uw wens is. De Klussenier bij u in de buurt kan dan uw bad, douche, toilet en/of wastafel installeren zoals u dat wilt. Bent u er zelf nog niet uit over wat te doen? Geen probleem! De Klussenier adviseert u graag.

ONDERHOUD

Het sanitair is geïnstalleerd, maar daar blijft het niet bij. Sanitair heeft onderhoud nodig! Waar kunt u dan bijvoorbeeld aan denken:

  • Isoleren van de vloer van een douche;
  • Voorkomen van lekkages door kieren in de muur te dichten;

Het advies luidt: Laat regelmatig onderhoud uitvoeren. Op de lange termijn gaat u hier zeker profijt van hebben.  

REPARATIE

Is het kwaad al geschied en heeft onderhoud geen zin meer? Dan kan de Klussenier de kwaal voor u repareren, bijvoorbeeld een lekkage. In veel gevallen geldt: Hoe langer u wacht met een reparatie, hoe erg de kwaal wordt. Wees er snel bij!


Heeft u sanitair dat geïnstalleerd, onderhouden of gerepareerd moet worden? De Klussenier is van u alle markten thuis! Via onderstaande kaart vindt u een Klussenier bij u in de buurt.

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

Klik op één van de punten op de kaart om een Klussenier te bekijken
 
Loading...