Nieuws

Een frisse blik op ondernemen

01-08-2022


De Klussenier Johan Desmedt biedt zijn ­klanten al jaren bij een ­renovatie van een badkamer als service een mobiele badkamer aan. In 2016 is hij begonnen met deze service en dit wordt door zijn klanten enorm gewaardeerd. Via zijn website www.sanimobil.be is iedereen in heel België in de gelegenheid om de mobiele badkamer te huren.

Zelfstandig maar niet alleen

12-05-2020

Zelfstandig maar niet alleen In deze bijzondere tijden zijn veel mensen plotseling niet meer zo zeker van de veiligheid en zekerheid van werk. Ook de bouwsector heeft hiermee te maken. Door de opgelegde beperkingen was het lange tijd moeilijk om werken uit te voeren. 

Sponsoring DVV Trofee een succes!

12-02-2020


Het afgelopen veldritseizoen was De Klussenier een van de trotse sponsoren van de DVV Verzekeringen Trofee. We kunnen met recht zeggen dat de samenwerking een groot succes was. Dankzij de banners zijn wij veelvuldig zichtbaar geweest.

Nieuw HMMIK-seizoen opgenomen

15-12-2019


De afgelopen maanden is in Nederland een nieuw seizoen van Help, Mijn Man Is Klusseer opgenomen. Het vaste team is naar acht verschillende locaties gegaan om bij deze gezinnen langlopende klussen te verhelpen. De afleveringen zijn binnenkort in Nederland te zien.

De Klussenier trostse sponsor van DVV Trofee

15-10-2019

Met trots kunnen wij vertellen dat De Klussenier tijdens het seizoen 2019-2020 sponsor is van de DVV Verzekeringen Trofee. Daarmee zal De Klussenier zichtbaar zijn rondom evenementen van volkssport nummer 1: Veldrijden. 

Nieuw renovatiebdrijf per 1 juli

01-07-2019


Per 1 juli
 is er weer een nieuwe Klussenier bij gekomen. Dit is de vakman Dirk Kastelijn uit Wijshagen. Dirk heeft jarenlang ervaring in de bouw en heeft nu besloten dat het tijd is om volledig voor zichzelf te beginnen. Dit doet hij door zich aan te sluiten bij De Klussenier. 

1 2 »

 
Loading...