Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Welkom op de nieuws pagina!

Hier lees hier het laatste nieuws van en over De Klussenier.

 

19-03-2021

Let op: Onbetrouwbare klusbedrijven in de lente

De lente komt er weer aan en dat brengt veel klusjes met zich mee die even snel gedaan moeten worden. De dakgoot moet weer schoon, de schoorsteen mag wel weer eens geveegd en de tuin moet weer op orde gebracht worden. Natuurlijk ideaal als er iemand aanbelt die deze klusjes even snel voor een zacht prijsje wil doen. Maar pas op: er zitten veel oplichters tussen.

19-02-2021

De Klussenier vertelt: Johan Roetenberg

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Johan Roetenberg aan het woord. Johan vertelt dat leeftijd geen rol hoeft te zijn om voor jezelf te beginnen als Klussenier

01-02-2021

Nieuwe generatie in de klusbranche helpt Assen en omstreken 'uit de brand'

De laatste jaren is het enorm druk in de bouw waardoor het voor vele consumenten een enorme uitdaging is om een juiste klusjesman te vinden die de klus perfect en het liefst zo snel mogelijk uit kan voeren.

18-12-2020

De Klussenier vertelt: Manuel ter Bogt

In deze editie van ‘De Klussenier vertelt’, laten we Manuel ter Bogt aan het woord. Manuel was ZZP’er in de bouw en heeft de overstap naar De Klussenier gemaakt. Hij vertelt waarom hij dit gedaan heeft en wat voor hem het voordeel hiervan is geweest.

05-11-2020

Klusbedrijven komen om in de verbouwingen en moeten steeds vaker nee zeggen

Dat kopt het AD vandaag. Lees meer in dit nieuwsbericht over dit onderwerp. 

04-11-2020

‘ZZP'er in de bouw; ondernemer of gelukzoeker?’

Wie kent ze niet? De klusjesmannen die besluiten om voor zichzelf te beginnen omdat ze dan meer geld kunnen verdienen dan dat ze bij een baas zouden verdienen, of omdat ze geen andere keus hebben. Deze klusjesmannen leven vaak in onzekerheid. In dit artikel lees je hoe je ervoor kan zorgen dat het vertrouwen van ondernemen terugkomt. 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat