6 Nieuwe klusbedrijven in Nederland

1 april 2017

Maar liefst 6 Klusseniers zijn op 1 april 2017 gestart, geen grap! 

Bjorn Gerling uit Aalten, Ferry Broekman uit Hoofddorp, Gerard Kemp uit Alblasserdam, Imko van Heumen uit Heinkenszand, Marco Leen uit Almere en Sander van Elburg uit Baarle-Nassau zijn gestart als Klussenier!

Heeft u werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren en woont u in de omgeving van één van deze plaatsen? Schroom niet om contact met één van deze Klusseniers op te nemen.

De Klussenier ook in Hart in Aktie

23 maart 2017

Woensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. Het resultaat is prachtig geworden. De begeleider en de bewoners gaan hier veel plezier aan beleven.

De actie van Hart in Aktie

De 42-jarige Sandra heeft een verstandelijke beperking. Henk is haar begeleider in het begeleid-wonen-project waar Sandra sinds twee jaar woont. Ze is Henk erg dankbaar, want dankzij hem heeft ze haar leven weer op de rit. Nu wil ze hem in het zonnetje zetten door hem te helpen met zijn verbouwing van de oude schuur.

De kracht van samen
De programmamakers van Hart in Aktie hadden de Klussenier Marcel van Hest benaderd: Of hij met zijn collega-Klusseniers de oude schuur kon verbouwen, binnen één dag!

Een hele uitdaging. Maar geen uitdaging die de 6 Klusseniers in de omgeving Nijmegen uit de weg gaan. En dus gingen de Klusseniers Antoon van Doornik, Gerard van Bremen, Gert-Jan van Gemert, Jan de Vaan, Jan Hartendorf en Marcel van Hest aan de slag. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

De dag zelf
Aan het begin van de dag werden alle bewoners verrast met een dagje Efteling! Terwijl zij aan het genieten waren van een heerlijk dagje uit, werd er in Nijmegen hard geklust. De Klusseniers hebben de wanden, het plafond en de deuren van de schuur onder handen genomen. Tevens zijn er 2 nieuwe ramen geplaatst.

Aan het einde van de dag werden de bewoners verrast met de nieuwe ruimte. Het geluk was van de gezichten af te lezen! We zijn trots op de 6 Klusseniers die dit samen met Hart in Aktie hebben verwezenlijkt!

Hieronder ziet u foto's van 'voor' en 'na' het project: 

De aflevering

De aflevering had 536.000 kijkers, een mooi aantal voor het op de buis terugkerende Hart in Aktie. Heeft u de aflevering gemist? Dan kunt u deze hier terugkijken.

Ook in 2017 is De Klussenier hoofdsponsor van Help, Mijn Man Is Klusser!

24 februari 2017

In ieder dorp en stadje in Nederland zijn ze te vinden: 'Help, Mijn Man Is Klusser huizen'. Van buiten ziet zo'n huis er redelijk uit. Van binnen is een 'Help, Mijn Man Is Klusser huis' veelal een gevaar om in te wonen. Vaak ontbreekt het aan fatsoenlijk sanitair, is er geen of slechts minimale verwarming en een groot deel van de woning is door eerdere sloopwerkzaamheden niet bewoonbaar. 

Ook dit jaar zijn 8 van deze woningen onder handen genomen door het 'Help Mijn Man Is Klusser team'. De Klussenier Ruud Kauffman doet dit samen met zijn klusteam. Terwijl het klusteam samen met de man des huizes bezig is om de woning weer bewoonbaar te maken, is presentator John Williams bezig met het 'redden' van de relatie van de huiseigenaren.

Kortom, ook dit jaar zult u zich niet vervelen tijdens de acht afleveringen van Help, Mijn Man Is Klusser!

Gaat u ook kijken? Donderdag 9 maart 2017, wordt het 11e seizoen afgetrapt. Het programma wordt de komende acht weken iedere donderdagavond uitgezonden om 20.30 op RTL 4. Wij wensen u veel kijkplezier!

Wederom vier startende Klusseniers!

1 maart 2017

Op 1 maart starten er weer vier vakmannen hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Het gaat om Bart Keijzer uit Heemskerk, G.D. ter Harmsel uit Zevenaar, Mark Houtepen uit Doorwerth en Wout Hansman uit Sint Jansklooster.

Dit jaar zijn er al zeven vakmannen gestart als Klusseniers. En komende maand starten er weer een aantal Klusseniers. Zij zijn op dit moment druk met de voorbereidingen voor de start van hun eigen klusbedrijf, en volgen binnenkort onze ondernemerstraining op Het KlusHuis te Terschuur! 

Woont u in de omgeving van Heemskerk, Doorwerth, Zevenaar of Sint Jansklooster? Schroom niet om contact met één van de startende Klusseniers op te nemen.

Vanzelfsprekend kunt u via onze website vrijblijvend een aanvraag indienen bij een
 Klussenier in uw regio. Hij informeert u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Nieuwe klusbedrijven Hoofddorp en Surhuisterveen

1 februari 2017

Op 1 februari zijn Klussenier Remon Grit uit Hoofddorp en Klussenier Marco Dam uit Surhuisterveen hun eigen klusbedrijf gestart. Zij zijn beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis. 


Woont u in de omgeving van Hoofddorp of Surhuisterveen? Schroom niet om contact met hen op te nemen. De Klussenier in uw omgeving informeert u graag over de mogelijkheden in uw situatie.

Verslag van een geslaagde Uitreiking Klussenier Awards

30 januari 2017

Op vrijdag 27 januari vond de derde editie van de Klussenier Awards plaats. Een feest vol complimenten en gezelligheid. Maar voor een groot aantal toch ook een spannende avond. Want, “zou ik dan ook in de prijzen vallen?”

De avond begon meteen goed voor de Klusseniers Ronald van Drunen uit Velsen en Marco Cornelisse uit Wormer. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun 10 jarig jubileum als Klussenier.

Uitreiking van de verschillende awards

De Klussenier Marco Cornelisse viel met zijn neus in de boter. Samen met Pascal Pak en Cas Jansen was hij genomineerd voor de Vakmanschap Award. Hij heeft de Award gewonnen. 

De Klussenier Elroy Ungerer uit Pijnacker, scoorde het hoogst van alle Klusseniers op het onderdeel klantvriendelijkheid. Hij was samen met Klussenier Arno Vink en Klussenier Peter van Oirschot genomineerd.

Omdat Elroy en Hinde niet aanwezig konden zijn, werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Vervolgens stonden de genomineerde Klusseniers in de categorie Ondernemerschap, Martin Harteveld, André van Mastrigt en Marco Immerzeel in spanning af te wachten. De Klussenier Martin Harteveld ging met de Ondernemerschap Award naar huis. 
 

De genomineerden Starters van 2016 waren Klusseniers David Broeders, Erik Scholten en Richard Talens. Richard Talens uit Assen won de Starter van het Jaar Award. 

Voor dit jaar waren Kitty van Spaendonk van Klussenier Paul van Spaendonk uit Udenhout, Jolanda Bergshoeff van Klussenier Nico Schalkwijk uit Hulst en Frea Klaasse van Klussenier André Klaasse uit Nieuwleusen genomineerd voor de Ondersteuner Award. Jolanda Bergshoeff is de gelukkige winnares van deze Award.


Helaas konden Jolanda en Nico niet aanwezig zijn en werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Naast de 5 categorieën waarin de uitslag vooral is gebaseerd op de beoordelingen van klanten, is er ook 1 alternatieve categorie: Uitzonderlijk Ondernemerschap. Klussenier Ruben van der Stoep uit Scheveingen is één van de twee Klusseniers die in deze categorie in de prijzen viel.  

Ruim 4 jaar geleden startte hij als Klussenier waarna hij al snel een stabiel bedrijf had opgebouwd. Ruben is met zijn zakelijk inzicht, vakmanschap, klantvriendelijkheid en positieve instelling een ambassadeur voor het merk De Klussenier.

Klussenier Jeroen Muller viel ook in de prijzen voor zijn Uitzonderlijk Ondernemerschap. Bijna 10 jaar geleden begonnen in Spijkenisse maar inmiddels al een paar jaar actief in omgeving Geervliet. Jeroen coördineert de Praxis workshops. Tijdens deze workshops, die georganiseerd worden bij een groot aantal Praxis filialen in Nederland, leert men de basis van bijvoorbeeld schilderwerk, klussen of elektra. De goede samenwerking tussen Praxis en De Klussenier zijn o.a. te danken aan de inspanningen van Jeroen.

Al met al een zeer geslaagde avond!

De uitreiking van De Klussenier Awards

7 januari 2017

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? Volgende week weten we meer. Dan is de ontknoping van De Klussenier Awards.

Het begint zo langzamerhand een leuke traditie te worden: De Klussenier Awards. Dit jaar worden de awards voor de derde keer uitgereikt aan de winnaars in de categorieën:

  • vakmanschap;

  • klantvriendelijkheid;

  • ondernemerschap;

  • starter van het jaar;

  • ondersteuner.

De franchiseorganisatie heeft de Klussenier Awards in het leven geroepen om haar Klusseniers in het zonnetje te zetten. Joost van der Pol, directeur/eigenaar van franchiseformule De Klussenier: “Klusseniers zijn trots op het werk dat zij afleveren maar vaak ook bescheiden. Zij vinden het de normaalste zaak van de wereld om een eigentijdse badkamer, geheel naar de wensen van de klant op te leveren. Zij merken zelf niet dat hun vakmanschap en klantvriendelijkheid hen maakt tot een professionele vakman. De Awards bieden ons de gelegenheid waardering te geven aan deze vakmannen.”

Waarderingen van klanten spelen een grote rol. De genomineerden voor de categorieën Vakmanschap en Klantvriendelijkheid worden gekozen op basis van de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek, dat na elke aanvraag en opdracht onder klanten van Klusseniers wordt uitgevoerd. Benieuwd of de Klussenier in uw omgeving een prijswinnaar is? Houd onze site www.klussenier.nl in de gaten voor een verslag van de feestelijke uitreiking op vrijdag 27 januari a.s. in Barneveld!

Nieuw klusbedrijf Lelystad 

1 januari 2017

Op 1 januari startte vakman John van Gammeren zijn eigen klusbedrijf als Klussenier. Woont u in de omgeving Lelystad? Schroom niet om contact met hem op te nemen. De Klussenier in uw omgeving informeert u graag over de mogelijkheden in uw situatie. 

De Klussenier en Jumbo Supermarkten slaan handen in één

3 december 2016

Begin 2015 zijn de contracten getekend voor de samenwerking. Vervolgens is er een pilot gestart waarbij Klusseniers het onderhoudswerk uitvoerden bij de filialen in Zuid Nederland. Zowel Jumbo Supermarkten als De Klussenier waren enthousiast over de pilot. Met als gevolg dat vanaf 1 juli 2015 het onderhoud aan de Jumbo winkelpanden door heel Nederland wordt verzorgd door De Klussenier.

Jumbo Supermarkten heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Het bedrijf bestaat sinds 1921. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Jumbo Supermarkten telt momenteel ruim 580 winkels. In al deze winkels wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs). Door de klant altijd centraal te stellen, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens.  

Net als Jumbo Supermarkten, focust ook De Klussenier zich op haar klanten door service en kwaliteit hoge prioriteit te geven. Inmiddels is De Klussenier al 12 jaar een stabiele factor in de verbouw- en renovatiebranche. Het concept is uniek: De franchisenemer bepaalt zelf op welke manier hij onderneemt. Op welke klanten richt hij zich? Waar koopt hij zijn materiaal? Uiteraard kan hij altijd aanspraak maken op de ondersteuning van een de franchisegever.

 
Loading...