Word B2B-partner van De Klussenier!

De Klussenier is altijd op zoek naar Business-to-Business partners. Bent u op zoek naar een proactieve partner die u kan helpen bij het invullen van uw (ver)bouw-, installatie- of onderhoudswerkzaamheden? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie »

Het KlusHuis Nederland

Het KlusHuis Nederland BV is de overkoepelende organisatie van franchiseformule De Klussenier en meer dan 140 franchisenemers in Nederland. Deze vakmannen zijn zelfstandig ondernemers met een eigen klusbedrijf. Zij hebben bewust gekozen om gebruik te maken van het A-merk De Klussenier. Het merk straalt betrouwbaarheid en zekerheid uit en het zorgt ervoor dat Klusseniers zowel offline als online goed vindbaar en herkenbaar zijn in Nederland. De Klussenier wordt door klanten hoog gewaardeerd als het gaat om vakmanschap en klantvriendelijkheid.

B2B-partners

De landelijke dekking van Klusseniers zorgt ervoor dat organisaties die installatie- en onderhoudswerkzaamheden aanbieden kunnen beschikken over een flexibele schil die zij naar behoeften kunnen inzetten. Daarnaast kunnen zij ervan uitgaan dat er wordt meegedacht vanuit de overkoepelende organisatie als het gaat om planning, facturatie, uitvoeringsvoorwaarden en niet te vergeten het waarborgen van de kwaliteit. 

Benieuwd wat De Klussenier voor uw organisatie kan betekenen? Vul dan onderstaand contactformulier in en er wordt spoedig contact met u opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!Het KlusHuis Nederland B.V., Tolboomweg 11, Terschuur
@ info@hetklushuis.nl |  Whatsapp ons
       

 
Loading...