Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Veelgestelde vragen over De Klussenier

Wij krijgen regelmatig vragen over vele verschillende zaken.
Op deze pagina vindt u de antwoorden op de vragen die het meeste gesteld zijn. 

De Klussenier en de lockdown

Kan ik tijdens de corona crisis nog steeds een klus aanvraag indienen bij een Klussenier?

Jazeker, Klusseniers blijven beschikbaar ook tijdens deze crisis. We raden u aan om rechtstreeks contact met een Klussenier op te nemen bij u in de buurt. Kijk op onze landkaart.

 

Werken Klusseniers volgens de richtlijnen van het RIVM?

Jazeker, alle Klusseniers werken volgens de richtlijnen van het RIVM en nemen deze voor aanvang van de werkzaamheden door met u als klant zodat voor beide duidelijk is onder welke voorwaarden er gewerkt kan worden. 

Hoe werkt De Klussenier?

Is een Klussenier zelfstandig?

Jazeker, een Klussenier is veelal als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en maakt gebruik van het merk De Klussenier. Hij moet voldoen aan de rechten en plichten die de organisatie heeft vastgesteld. Dat betekent voor u als klant dat u bij het ondertekenen van de offerte weet waar u aan toe bent volgens de uitvoeringsvoorwaarden die altijd op de offerte van toepassing zijn.

 

Wat kost een Klussenier?

Alle Klusseniers zijn zelfstandig ondernemer. Zij bepalen hun eigen uurtarief.

 

Hoeveel Klusseniers krijg ik als ik een klus laat uitvoeren door De Klussenier?

U tekent een offerte met één specifieke Klussenier. Hij is een veelzijdig vakman en uw aanspreekpunt. Hij zal het meeste werk zelf uitvoeren. Hij kan gebruik maken van andere vaklieden die hem ondersteunen voor bepaalde specialismen om uw opdracht professioneel uit te voeren. Dit hoeft niet persé een Klussenier te zijn. Uw Klussenier blijft altijd uw aanspreekpunt en is eindverantwoordelijk.

 

Mijn aanvraag bij een Klussenier

Wat moet ik doen als mijn online aanvraag niet in behandeling wordt genomen?

We begrijpen dat dit niet prettig is. Om snel duidelijkheid te hebben of u aanvraag in behandeling kan worden genomen, raden we u aan om een Klussenier bij u in de buurt te bellen. Bekijk het op onze landkaart.

 

Moet ik een Klussenier kiezen die bij mij in de buurt woont?

Nee, het is wel handig maar niet verplicht. Spreekt een andere Klussenier verder uit de buurt u meer aan dan bent u er vrij in om bij deze Klussenier een aanvraag in te dienen.

 

Hoe weet ik dat echt met De Klussenier te maken heb?

Een Klussenier is te herkennen aan de volgende punten:

  • Een Klussenier is te herkennen aan een witte Renault Trafic of Master met daarop duidelijk het logo van De Klussenier met daaronder de naam van De Klussenier voorzien zijn vaste en mobiele telefoonnummer. 
  • Hij draagt ook donker blauwe kleding met duidelijk bedrukt met het logo van De klussenier. 
  • Hij is terug te vinden op www.klussenier.nl. Staat hij daar niet bij, dan is hij niet actief als Klussenier.
  • Alle Klusseniers hebben een vindbare profielpagina, persoonlijke website en Facebookpagina

De werkzaamheden van een Klussenier

Waar kan ik een Klussenier voor inhuren?

Klusseniers zijn veelzijdige vakmensen die 80% van de klussen  in en rond uw huis zelfstandig uitvoeren. Dit varieert van het ophangen van lampen tot complete badkamer-, zolder- en keukenverbouwingen.  Wilt u meer weten, kijk dan op de profielpagina en website van De Klussenier bij u in de omgeving. U vindt ze op onze landkaart.

 

Wat moet ik doen als mijn Klussenier onverwachts zijn werkzaamheden moet staken?

Dat is vervelend voor u als klant. We raden u aan om in goed overleg met De Klussenier naar een passende oplossing te zoeken. De Klussenier kan een beroep doen op de bereidheid en welwillendheid van zijn collega Klusseniers. Mocht u er samen niet uitkomen dan kunt u contact opnemen met de overkoepelende organisatie voor bemiddeling.

 

Kan een Klussenier gelijk beginnen met mijn opdracht?

Goede vakmensen hebben over het algemeen een goed gevulde orderportefeuille. De ervaring leert dat het niet altijd mogelijk is om gelijk te beginnen nadat u de opdracht heeft gegund aan een Klussenier. De voorbereiding en het bestellen van materiaal vraagt ook tijd. Samen met de betreffende Klussenier overlegt u over de startdatum van de opdracht.

 

Overig

Waar kan ik terecht als ik niet tevreden ben of een geschil heb met een Klussenier?

Op het moment dat u ontevreden bent dan adviseren we u om dit zelf direct met de Klussenier te bespreken. Waar zit uw onvrede? Kijk samen met de Klussenier naar mogelijke oplossingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed gesprek tussen u en de Klussenier vaak een oplossing voor uw onvrede zal opleveren. Wellicht is een enkel gesprek niet genoeg. Blijf dan in gesprek met de Klussenier en probeer alsnog onderling op te lossen. 

Lukt dit niet klik dan op deze link.

(Typ hier een titel)

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat