Klusbedrijf in Tienen

Zoekt u een klusbedrijf in Tienen? De Klussenier heeft met De Klussenier Tom Brants een professioneel klusbedrijf, met een veelzijdig vakman, die u kan helpen bij alle verbouwingen, renovaties en klussen in en rondom uw huis.

Waar kunt u De Klussenier Tom Brants voor inschakelen?

De Klussenier Tom Brants is een veelzijdige en betrouwbare vakman die vrijwel alle werkzaamheden in en rondom de woning kan uitvoeren. Denk hierbij aan grote verbouwingen en renovaties zoals een badkamer verbouwing, toilet renovatie, het plaatsen van een dakraam en complete zolderverbouwingen.

Daarnaast is hij in te schakelen als klusjesman voor kleinere werkzaamheden zoals timmerwerk, schilderwerk, deuren, kozijnen en installatiewerk.

Door de veelzijdigheid van De Klussenier Tom Brants kunt u hem voor veel verschillende werkzaamheden inschakelen. Dankzij zijn veelzijdigheid kan hij vrijwel alle werkzaamheden in en om het huis voor u uitvoeren. Daardoor heeft u direct één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Een betrouwbare vakman

De Klussenier Tom Brants is een veelzijdige en betrouwbare vakman met jarenlange ervaring die zijn sporen heeft verdient met het uitvoeren van kwalitatief goed werk bij zijn eigen klanten. Hij werkt volgens uitstekende voorwaarden, rekent nooit voorrijkosten en geeft tenminste één jaar garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u met De Klussenier Tom Brants een betrouwbaar en kwalitatief goed klusbedrijf in huis haalt.

Naast de bovenstaande voorwaarden kunt u bij De Klussenier Tom Brants rekenen op de volgende garanties:

Uw klusbedrijf vindt u bij De Klussenier

Kortom, als u op zoek naar bent naar een veelzijdig vakman in Tienen neemt u contact op met De Klussenier Tom Brants. Zijn contactgegevens kunt u vinden via de onderstaande blauwe knop. Hier zijn alle Klusseniers in Tienen en de nabije omgeving te vinden. Klik op de blauwe pin en u kunt gemakkelijk en snel een offerteaanvraag indienen bij De Klussenier Tom Brants.

Profielpagina De Klussenier Tom Brants »
 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat