Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Vindt uw klusbedrijf Vlaams-Brabant

Zoekt u een klusbedrijf in Vlaams-Brabant? Wij hebben hieronder een overzicht van de plaatsen waarin een of meerdere klusbedrijven van De Klussenier te vinden zijn. Onze Klusseniers zijn in Vlaams-Brabant in de volgende plaatsen te vinden:

Uw klusbedrijf voor alle opdrachten

Alle klusbedrijven van De Klussenier in Vlaams-Brabant zijn veelzijdige klusbedrijven met jarenlange professionele ervaring. Voor alle projecten die voorkomen in en rondom uw woning zijn deze Klusseniers te benaderen. Denk hierbij aan grote projecten als een badkamerrenovatie of een zolderverbouwing. Daarnaast kunt u ook voor de kleinere opdrachten als een tuinhuis plaatsen of het leggen van vloeren bij een Klussenier terecht. Van onze Klusseniers kunt u verwachten dat zij, door hun veelzijdigheid, het grootste gedeelte van al het werk in en rondom uw huis voor u uit kunnen voeren.

Vertrouwd Verbouwen

Elke Klussenier staat voor Vertrouwd Verbouwen. Dat betekent dat hij, naast zijn veelzijdigheid, ook een aantal garanties geeft waar u als klant op kan rekenen. Zo leveren alle Klusseniers in Vlaams-Brabant kwaliteit, zijn het klantvriendelijke vakmannen, werken onder duidelijke voorwaarden en geven altijd 12 maanden garantie op het geleverde werk.

Naast de garanties waaronder elke Klussenier werkt biedt De Klussenier ook zeven zekerheden aan u. Van de onderstaande zekerheden profiteren onze klanten al jaren.

De bovenstaande garanties en zekerheden waarop u als klant kunt rekenen bij De Klussenier vormen de basis van het Vertrouwd Verbouwen waar De Klussenier voor staat. Met het Vertrouwd Verbouwen geven wij u de garantie dat u kunt rekenen op een goede vakman die voor u een opdracht naar volle tevredenheid kan uitvoeren.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat