Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Spelregels

De onderstaande spelregels zijn van toepassing op acties die vanuit De Klussenier en Het KlusHuis Nederland B.V., franchisegever van De Klussenier, worden uitgeschreven in Nederland en België. 

1. Winacties worden uitgeschreven door Het KlusHuis Nederland B.V., franchisegever van De Klussenier, gevestigd te Terschuur. Op winacties zijn deze spelregels van toepassing. 

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een e-mail hebt gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld, of wanneer je in het bericht aangaande de actie aangegeven hebt deel te nemen aan de desbetreffende actie. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Het KlusHuis Nederland B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
Indien er een datum benoemd is op de prijs is de prijs enkel geldig voor de genoemde datum in de actie en op de prijs.
Indien er geen datum benoemd is op de prijs wordt deze door Het KlusHuis Nederland B.V. aan de winnaars bekend gemaakt
Indien er geen locatie benoemd wordt op de prijs zal het KlusHuis Nederland B.V. een geschikte locatie kiezen.

13. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Het KlusHuis Nederland B.V. voor de winactie en worden niet verstrekt aan derden.

14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Het KlusHuis Nederland B.V.

15. Het KlusHuis Nederland B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

16. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

17. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

18. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Het KlusHuis Nederland B.V. Tolboomweg 11, 3784 XC Terschuur, 0342 - 84 97 97, e-mail: info@hetklushuis.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie.

19. Indien onderdeel van de actie inhoudt dat men afbeeldingen deelt, is het Het Klushuis Nederland B.V. toegestaan deze afbeeldingen te gebruiken voor marketingdoeleinden. Mocht de winnaar van de actie dit niet willen kan de winnaar contact opnemen met Het KlusHuis Nederland B.V.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat