Sponsoring DVV Trofee een succes!

Het afgelopen veldritseizoen was De Klussenier een van de trotse sponsoren van de DVV Verzekeringen Trofee. We kunnen met recht zeggen dat de samenwerking een groot succes was. Dankzij de banners op de verschillende plekken voor, tijdens en na de koers zijn wij veelvuldig zichtbaar geweest. 

Mooie koers

De DVV Verzekeringen Trofee staat al jaren garant voor mooie en spannende koers. Dat was dit jaar niet anders. Uiteindelijk zijn vier verschillende renners gekroond als winnaar van een van de acht koersen. Uiteraard was veelwinnaar Mathieu van der Poel een van de toppers. Daarnaast wonnen Eli Iserbyt en Toon Aerts ook een koers. De DVV Verzekeringen Trofee werd afgesloten met de prachtige, emotionele overwinning van Wout Van Aert. 

Het klassement werd door Eli Iserbyt op zijn naam geschreven. Hij was de meest constante renner van deze editie. Daarmee heeft de DVV Verzekeringen Trofee 2019-2020 een mooie eindwinnaar mogen verwelkomen. 

Gelukkige winnaars

We hebben ook verschillende winnaars op onze Facebookpagina gelukkig kunnen maken met inkomtickets voor de verschillende koersen. De winnaars waren erg gelukkig met de tickets en hebben stuk voor stuk kunnen genieten van mooie koers. 

Kortom, het was een geslaagde samenwerking tussen De Klussenier en de DVV Verzekeringen Trofee. Of dit voor herhaling vatbaar was zullen wij op een later moment communiceren. Hou hiervoor onze kanalen in de gaten!

 
Loading...