Een frisse blik op ondernemen


De Klussenier Johan Desmedt biedt zijn ­klanten al jaren bij een ­renovatie van een badkamer als service een mobiele badkamer aan. In 2016 is hij begonnen met deze service en dit wordt door zijn klanten enorm gewaardeerd. Via zijn website www.sanimobil.be is iedereen in heel België in de gelegenheid om de mobiele badkamer te huren.

Een badkamer renovatie duurt gemiddeld twee à drie weken. Dat is een behoorlijke periode om zonder badkamer te stellen. En dit kan consumenten ervan weerhouden om te beginnen aan zo’n grote verbouwing. Johan heeft hiervoor de oplossing voorhanden. Hij heeft drie mobiele badkamers aangeschaft die hij bij de klant plaatst (indien mogelijk). Hierdoor kan de klant gedurende de renovatie van zijn badkamer zich toch nog douchen en opfrissen. Er is zelfs een toilet aanwezig. En de klant heeft, zoals ze het van een Klussenier mogen verwachten, maar één aanspreekpunt.

Alles wordt voor de klant geregeld. Johan komt zelf de SaniMobil plaatsen bij zijn ­klanten. En zelfs over de eindschoonmaak hoeft de klant zich niet druk te maken. Dit wordt geheel (tegen vergoeding) uit handen genomen. Hij verhuurt de mobiele ­badkamer ook zonder gebruik te maken van zijn diensten als Klussenier. Steeds meer Belgen weten zijn service te vinden en het komt geregeld voor dat alle drie zijn SaniMobil badkamers zijn verhuurd.

Lijkt dit jou ook wel wat? Neem dan gerust contact op met Johan Desmedt. Hij is graag bereid om je hier meer over te vertellen. Of kijk op zijn website www.sanimobil.be voor meer informatie.

 
Loading...