Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Zet vandaag de eerste stap naar jouw eigen bedrijf!

Wil je een eigen bedrijf starten? Dan kun je vandaag de eerste stap zetten! Ondanks de onzekere tijd liggen er voor goede en veelzijdige vaklieden veel kansen om juist nu een eigen bedrijf op te starten en succesvol te zijn.

Waarom nu een eigen bedrijf?

‘Als je goed bent in wat je doet, zijn er altijd kansen voor vakmannen’ aldus Wim Vreugdenhil van Het KlusHuis Nederland, franchisegever van De Klussenier. Goede vaklieden zijn ook nu nog altijd schaars. Deze schaarste zorgt ervoor dat er voldoende kansen en mogelijkheden zijn om opdrachten aan te nemen. 

Verder is het voor een kleine zelfstandig ondernemer in de bouw haalbaar om zich aan de huidige maatregelen te houden. Een zelfstandig ondernemer, zoals een Klussenier, werkt vaak afzonderlijk aan een project. Daardoor is het mogelijk om de anderhalve meter afstand te bewaren. Door goede afspraken te maken met de klant is het uitvoeren van werk goed mogelijk.

Ruim voldoende werk bij De Klussenier, juist nu

Momenteel is er meer dan voldoende aanbod van werk. ‘Wij zien dat het aanbod aan werk voor veelzijdige vaklieden exploderen. De vraag naar een goede, veelzijdige vakman blijft onverminderd hoog.’ volgens Wim Vreugdenhil van Het KlusHuis Nederland. Dat zorgt ervoor dat een Klussenier ook in deze onzekere economische tijden kan rekenen op meer dan voldoende werk. 

Dat de vraag naar veelzijdige vaklieden op dit moment onverminderd hoog is komt volgens De Klussenier juist doordat mensen veel meer thuis zijn: ‘Doordat mensen nu veel thuis zijn, vallen wellicht gebreken en achterstallig onderhoud juist meer op. Verder wordt voor particulieren de wens van bijvoorbeeld een nieuw toilet of een nieuwe badkamer extra benadrukt omdat ze veel meer thuis zijn’, aldus Wim Vreugdenhil.

Een andere oorzaak van de continuïteit van Klusseniers is dat elke Klussenier zijn eigen klantenkring heeft opgebouwd. Een Klussenier zorgt ervoor dat hij online goed vindbaar is, dat maakt het verschil. Door deze vaste klantenkring heeft een Klussenier altijd de zekerheid van werk. Met de vaste klanten en nieuwe klanten bouwt een Klussenier een stabiele werkvoorraad op. Dankzij deze werkvoorraad, die gemiddeld drie tot zes maanden is, hoeft een Klussenier zich geen zorgen te maken over een gebrek aan werk.

Het aanbod van werk blijft groot

Franchisegever De Klussenier voorspelt dat de komende maanden het aanbod van werk van particulieren onverminderd groot blijft. De oorzaak hiervan is de onzekerheid over de zomervakantie. Uit het hele land komen steeds meer signalen dat veel gezinnen vanwege de onzekerheid besluiten niet op zomervakantie te gaan. De verwachting is dat het vakantiegeld daarom anders wordt besteed. Een van de alternatieve bestedingen is het investeren in de woning en het woongenot.

Zet vandaag de eerste stap

Vandaag kun je de eerste stap zetten naar jouw eigen bedrijf. Het KlusHuis Nederland gaat als franchisegever van De Klussenier graag met jou het gesprek aan om te onderzoeken wat het merk De Klussenier voor jouw startende bedrijf kan betekenen. 

Volledig digitaal gaan wij met jou in gesprek en vertellen wij alles over wat het merk De Klussenier jouw startende onderneming kan betekenen. 

Meer informatie over ondersteuning van De Klussenier    

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat