Actie: De Klussenier luchtballon


U maakt de komende maanden kans om met De Klussenier naar grote hoogte te gaan in De Klussenier luchtballon! Met deze speciale, tijdelijke actie maakt u kans op gratis tickets voor een luchtballonvaart. Lees de volledige actie. 

Actie Winterklant

Heeft u een project voor een Klussenier die uitgevoerd moet worden tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019? Dan kunt u deelnemen aan de actie "Winterklant" en kunt u een gratis ballonvaart ontvangen in De Klussenier heteluchtballon. De ballonvaart zal in principe gepland worden in de lente of zomer van 2019. 

De actie Winterklant is speciaal voor klanten die een project in de wintermaanden hebben. De actie geldt voor projecten die uitgevoerd worden tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019. Alle klanten die tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018 een getekende offerte hebben voor een project in de wintermaanden ontvangen een gratis ballonvaart.

Een gratis ballonvaart ontvangt u bij een getekende offerte van minimaal €5.000,-. Hoe hoger het offertebedrag, hoe meer kaarten voor De Klussenier heteluchtballon u ontvangt. 

De actie Winterklant is een landelijke actie van De Klussenier. Vraag uw Klussenier naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Kijk op www.klussenier.nl/luchtballon of vraag bij uw Klussenier naar de voorwaarden. 

 
Loading...