Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Over De Klussenier

De Klussenier is een franchiseorganisatie in de bouw, met zo’n 180 aangesloten franchisenemers is De Klussenier de grootste franchisegever in de bouw van Nederland. Alle aangesloten franchisenemers zijn zelfstandig ondernemers met hun eigen klusbedrijf, die werken onder de vlag van De Klussenier. Elke dag werken onze Klusseniers aan mooie opdrachten en projecten voor klanten door heel het land. Overal in Nederland zijn onze Klusseniers te vinden, dus een Klussenier is voor iedereen beschikbaar. 

Wij willen ervoor zorgen dat heel Nederland kan rekenen op de kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap van onze Klusseniers. Daar werken wij met zijn allen elke dag hard aan. 

Waar kunt u op rekenen?

Bij een Klussenier kunt u rekenen op de service en aandacht van een eenmanszaak en op de zekerheden van een groot bedrijf. Alle Klusseniers zijn aangesloten bij onze franchiseorganisatie en zijn zelfstandig ondernemer. Dat betekent dat u de afspraken direct met een Klussenier maakt, zonder dat anderen zich ermee bemoeien. Door het direct communiceren is het voor u gemakkelijker om duidelijke afspraken te maken met een Klussenier. 

Als u een Klussenier inhuurt kunt u rekenen op diverse zekerheden.

Het belangrijkste is dat u met een Klussenier een veelzijdige vakman inhuurt. Dat betekent dat hij de meest voorkomende werkzaamheden in en rondom uw woning zelfstandig en professioneel uitvoert. Denk hierbij aan grote opdrachten als een badkamerrenovatie of een zolderverbouwing. En ook voor kleinere klussen als timmerwerk en reparatiewerken is een Klussenier in te schakelen. Doordat een Klussenier het overgrote deel van de werkzaamheden van een opdracht zelfstandig uitvoert heeft u één aanspreekpunt tijdens het hele project. De ingehuurde Klussenier is ten alle tijden het aanspreekpunt. 

Omdat een Klussenier onderdeel is van een groter geheel kan hij ook voorwaarden bieden van een grote organisatie. Zo kunt u bij onvoorziene omstandigheden terugvallen op de organisatie die achter de Klussenier staat en heeft een Klussenier collega Klusseniers in zijn omgeving die hierbij kunnen ondersteunen. Daarnaast levert een Klussenier altijd 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, ontvangt u vooraf een vrijblijvende offerte en worden geen voorrijkosten doorberekend. 

Wilt u weten of een van onze Klusseniers iets voor u kan betekenen? Er is altijd wel een Klussenier bij u in de buurt. Op de onderstaande landkaart vindt u een overzicht van alle Klusseniers in Nederland. 

Uw locatie kon niet gevonden worden. Gebruikt u het invulveld hierboven om een locatie te zoeken.

De Klussenier is er voor klanten die een opdracht hebben voor een van onze vakmannen, maar ook voor (startende) ondernemers is De Klussenier er. 

Als u een vakman bent die wilt genieten van de vrijheid die zelfstandig ondernemen biedt, dan kunt u Klussenier worden. Als Klussenier bent u erg vrij in het ondernemen en profiteert u van de landelijke bekendheid van het merk De Klussenier. 

Wat vragen wij aan u?

Wat wij vragen aan (startende) ondernemers die Klussenier willen worden is in een zin samen te vatten: U brengt uw vakmanschap mee en wij de ervaring in het ondernemen. 

Dat betekent dat wij aan u vragen dat u een veelzijdig en ervaren vakman bent, dat is immers een van de kernwaarden van een Klussenier. De kennis en ervaring van het succesvol ondernemen zit op ons hoofdkantoor. Daar zitten professionals die alles weten over wat komt kijken bij het ondernemen met een klusbedrijf. Denk aan de administratie, marketing, verkoop en calculeren. Wij zorgen ervoor dat u deze kennis ook krijgt en dat u daarmee succesvol kan ondernemen. 

Maak van uw veelzijdigheid een succes door samen met onze kennis en ervaring van het ondernemen uw klusbedrijf te starten. Samen zorgen wij voor uw succesvolle klusbedrijf!

(Typ hier een titel)

Het hoofdkantoor

Dagelijks zijn zeven mensen aan het werk om ervoor te zorgen dat Klusseniers succesvol kunnen ondernemen en dat onze Klusseniers zo goed mogelijk klanten kunnen bedienen. In de video hieronder stelt iedereen op het hoofdkantoor zich voor aan je. 

Het hoofdkantoor is te bereiken via telefoon, e-mail en Whatsapp

  0342-849797
  info@hetklushuis.nl 
  06-1406 7007

  Bekijk hier een video waarin de medewerkers van Het KlusHuis zichzelf voorstellen. 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat