Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Ontkom aan de crisis

Hoe ontkom je als zzp'er in de bouw aan de zoveelste crisis?

Dat is de vraag die inmiddels heel veel zzp'ers en uitzendkrachten in de bouw zichzelf zullen stellen. Hoe overleef je achtereenvolgens een bankencrisis, hypotheekcrisis, stikstof- en PFAS-crisis en als klap op de vuurpijl een Covid-19 ofwel de coronacrisis waarvan deze laatste nog dieper in lijkt te grijpen dan alle vorige crises bij elkaar. De kop van een artikel in Cobouw zegt genoeg:

Flexibele schil dupe van corona:
‘Zzp’ers worden van bouwplaatsen gestuurd’

Zzp’ers en uitzendkrachten hebben zwaar te lijden onder de coronacrisis. Ze worden naar huis gestuurd bij lopende projecten en nieuwe opdrachten blijven uit, blijkt uit een rondgang van Cobouw. “Mijn werk is met 80 procent teruggelopen”, zo meldt een ondernemer in dit artikel.

Een afdoende antwoord op de vraag ‘Hoe deze crisis te overleven’ is er wel maar is ook weer niet voor iedereen weggelegd. Hoe dan? Zal een zelfstandig ondernemer in de bouw zich afvragen. Volgens Wim Vreugdenhil van Het KlusHuis Nederland (franchisegever van De Klussenier) is het antwoord even eenvoudig als ingewikkeld nl. ‘Je bent een veelzijdig vakman met een gezond verstand en twee rechterhanden’, zo eenvoudig is dat! Wat ingewikkelder ligt is hoe je dat talent aan de man brengt. Daar is namelijk meer voor nodig.

Klanten in de particuliere markt, een platform waarop klanten jouw gemakkelijk kunnen vinden, een bekende (merk)naam, een betrouwbare organisatie waarop je terug kunt vallen als het even niet zo makkelijk gaat, een garantiestelsel wat de klant het vertrouwen geeft dat ze bij jou veilig zijn en zo kunnen we nog even door gaan. Ga het allemaal maar opzetten en uitvoeren. Voor je klaar bent en een volle agenda hebt ben je een paar jaar en hoge investeringen verder. Met die kennis is Het KlusHuis Nederland zestien jaar geleden in dat gat gesprongen met als resultaat dat vrijwel al haar franchisenemers (Klusseniers) tot nu toe alle crises glansrijk hebben doorstaan. Met die ervaring begeleidt Het KlusHuis Nederland niet alleen ondernemers in een veilige (over)stap naar de particuliere markt maar ook veelzijdig vaklieden die deze overstap vanuit loondienst willen maken. Het KlusHuis Nederland ontzorgt ze op het gebied van onder meer marketing, bedrijfsvoering, planning, administratie en boekhouding en het gebruik van het merk ‘De Klussenier’.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat