Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Laatste kwartaal 7 klusbedrijven gestart

KlusbedrijvenIn oktober startte er al drie nieuwe klusbedrijven als Klussenier. In november kwamen daar nog eens drie bij in Luyksgestel, Oirschot en Dedemsvaart. 

En de laatste vakman die besloot zijn eigen klusbedrijf te starten is Johan van Knotsenburg uit Hazerswoude-Dorp. Hiermee komt het aantal startende Klusseniers in het laatste kwartaal op zeven! 

Joost Baken uit Luyksgestel heeft zijn start al enige tijd geleden goed voorbereid. De aanvragen begonnen al vrij snel binnen te lopen. Hij is op het moment druk met de uitvoering van zijn opdrachten. Hetzelfde geldt voor Andy de Kort uit Oirschot en Meindert Bollemaat uit Dedemsvaart. Zij hebben onlangs samen de Ondernemerstraining op het hoofdkantoor van De Klussenier doorlopen. Zij konden niet wachten om eindelijk te starten met hun eigen klusbedrijf. 

Woont u in de omgeving van Luyksgestel, Oirschot, Dedemsvaart of Hazerswoude-Dorp en bent u op zoek naar een klusbedrijf? Neem gerust contact op met één van deze Klusseniers. Op onze site vindt u meer informatie over hen, maar ook over de andere Klusseniers in Nederland.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat