Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier ook in Hart in Aktie

23 maart 2017

Woensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. Het resultaat is prachtig geworden. De begeleider en de bewoners gaan hier veel plezier aan beleven.

De actie van Hart in Aktie

De 42-jarige Sandra heeft een verstandelijke beperking. Henk is haar begeleider in het begeleid-wonen-project waar Sandra sinds twee jaar woont. Ze is Henk erg dankbaar, want dankzij hem heeft ze haar leven weer op de rit. Nu wil ze hem in het zonnetje zetten door hem te helpen met zijn verbouwing van de oude schuur.

De kracht van samen
De programmamakers van Hart in Aktie hadden de Klussenier Marcel van Hest benaderd: Of hij met zijn collega-Klusseniers de oude schuur kon verbouwen, binnen één dag!

Een hele uitdaging. Maar geen uitdaging die de 6 Klusseniers in de omgeving Nijmegen uit de weg gaan. En dus gingen de Klusseniers Antoon van Doornik, Gerard van Bremen, Gert-Jan van Gemert, Jan de Vaan, Jan Hartendorf en Marcel van Hest aan de slag. Het eindresultaat mag er zeker zijn!

De dag zelf
Aan het begin van de dag werden alle bewoners verrast met een dagje Efteling! Terwijl zij aan het genieten waren van een heerlijk dagje uit, werd er in Nijmegen hard geklust. De Klusseniers hebben de wanden, het plafond en de deuren van de schuur onder handen genomen. Tevens zijn er 2 nieuwe ramen geplaatst.

Aan het einde van de dag werden de bewoners verrast met de nieuwe ruimte. Het geluk was van de gezichten af te lezen! We zijn trots op de 6 Klusseniers die dit samen met Hart in Aktie hebben verwezenlijkt!

Hieronder ziet u foto's van 'voor' en 'na' het project: 

De aflevering

De aflevering had 536.000 kijkers, een mooi aantal voor het op de buis terugkerende Hart in Aktie. Heeft u de aflevering gemist? Dan kunt u deze hier terugkijken.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat