Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De Klussenier en Jumbo Supermarkten slaan handen in één

3 december 2016

Begin 2015 zijn de contracten getekend voor de samenwerking. Vervolgens is er een pilot gestart waarbij Klusseniers het onderhoudswerk uitvoerden bij de filialen in Zuid Nederland. Zowel Jumbo Supermarkten als De Klussenier waren enthousiast over de pilot. Met als gevolg dat vanaf 1 juli 2015 het onderhoud aan de Jumbo winkelpanden door heel Nederland wordt verzorgd door De Klussenier.

Jumbo Supermarkten heeft de afgelopen jaren grote stappen gemaakt. Het bedrijf bestaat sinds 1921. Door de overname van Super de Boer in 2009 en van C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Jumbo Supermarkten telt momenteel ruim 580 winkels. In al deze winkels wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs). Door de klant altijd centraal te stellen, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens.  

Net als Jumbo Supermarkten, focust ook De Klussenier zich op haar klanten door service en kwaliteit hoge prioriteit te geven. Inmiddels is De Klussenier al 12 jaar een stabiele factor in de verbouw- en renovatiebranche. Het concept is uniek: De franchisenemer bepaalt zelf op welke manier hij onderneemt. Op welke klanten richt hij zich? Waar koopt hij zijn materiaal? Uiteraard kan hij altijd aanspraak maken op de ondersteuning van een de franchisegever.

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat