Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Uitreiking Klussenier Awards 2018

Op vrijdag 25 januari vond de vijfde editie van de Klussenier Awards plaats! Wederom een gezellig samenzijn met veel positieve woorden.

Het was de vijfde editie van de uitreiking van De Klussenier Awards terwijl de organisatie van De Klussenier al bijna 15 jaar bestaat. De oud gedienden verdienen volgens de organisatie een rol tijdens deze feestelijke avond. Ieder jaar worden de Klusseniers die al 10 jaar zijn aangesloten uitgenodigd en een aantal worden ook even in het zonnetje gezet. Deze keer waren er negen jubilarissen uitgenodigd die 10 jaar actief zijn als Klussenier. Onder deze jubilarissen bevonden zich ook de Klusseniers Fred Durinck uit Dordrecht en Marco Immerzeel uit Vlaardingen.

De eerste Award die werd uitgereikt was uit de categorie Vakmanschap en werd gewonnen door de Klussenier Remon Grit uit Hoofddorp. De Klussenier Rob Monsma uit Rotterdam, scoorde het hoogst op het onderdeel Klantvriendelijkheid. De genomineerden in deze twee categorieën worden bepaald op basis van het klanttevredenheidsonderzoek. Het is dus een waardering van de klanten aan hun Klusseniers.

De Klussenier André van Mastrigt uit Veenendaal ging met de Ondernemerschap Award naar huis. De Klussenier Mark Houtepen uit Doorwerth won de Starter van het Jaar Award. De partner van Jack Verhagen, Ineke van der Steen, won de award voor de Ondersteuner van een Klussenier. Men kan dus stellen dat mede dankzij haar inspanningen, Jack een succesvol klusbedrijf kan runnen.

Naast deze 5 categorieën werd er ook aandacht gegeven aan twee Klusseniers die veel voor de organisatie betekenen: Klusseniers Arjan Kristiaan uit Wageningen en Mirek Vtipil uit Ede. Ieder draagt op zijn eigen manier zijn steentje bij aan de organisatie. Maar voor alle drie geldt dat zij door hun vakmanschap, klantvriendelijkheid en positieve instelling ambassadeurs zijn voor het merk De Klussenier. Dat verdient een eervolle vermelding.

Het was een zeer geslaagde avond! Op naar de uitreiking over 2019!

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat