Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Uitreiking De Klussenier Awards

Op vrijdag 2 februari vond de vierde editie van de Klussenier Awards plaats! Wederom een gezellig samenzijn met veel positieve woorden.

Het was de vierde editie van de uitreiking van De Klussenier Awards terwijl de organisatie van De Klussenier al ruim 13 jaar bestaat. De oud gedienden verdienen volgens de organisatie een rol tijdens deze feestelijke avond. Ieder jaar worden de Klusseniers die al 10 jaar zijn aangesloten uitgenodigd en een aantal worden ook even in het zonnetje gezet. Deze keer waren er 8 jubilarissen uitgenodigd die 10 jaar actief zijn als Klussenier. Onder deze jubilarissen bevonden zich ook de Klusseniers Gert-Jan van Bree uit Amersfoort en Peter-Paul Bakker uit Doesburg.

De eerste Award die werd uitgereikt was uit de categorie Vakmanschap en werd gewonnen door de Klussenier Wim de Jong uit Gouda. De Klussenier Patrick de Vos uit Eindhoven, scoorde het hoogst op het onderdeel Klantvriendelijkheid. De genomineerden in deze twee categorieën worden bepaald op basis van het klanttevredenheidsonderzoek. Het is dus een waardering van de klanten aan hun Klusseniers.

De Klussenier Anton Korsmit uit Tilburg ging met de Ondernemerschap Award naar huis. De Klussenier Job Groot uit Sint Pancras won de Starter van het Jaar Award. De partner van Job Groot, Willeke Romp, was genomineerd voor de Ondersteuner Award. Men kan dus stellen dat mede dankzij haar inspanningen, Job een vliegende start heeft beleefd. Ondanks dat ging niet Willeke naar huis met de Ondersteuner Award maar werd deze gewonnen door Marianne Wesselink. Marianne regelt alle zaken rondom het klusbedrijf van haar man Theo Wesselink. Denk bijvoorbeeld aan de verzorging van het contact met de klanten, de offertes, de administratie en ga zo maar door.

Naast deze 5 categorieën werd er ook aandacht gegeven aan 3 Klusseniers die veel voor de organisatie betekenen: Klusseniers Marcel den Hartog uit Amersfoort, Martin van Dodewaard uit Assen en Ruud Kauffman uit Nieuw-Vennep. Ieder draagt op zijn eigen manier zijn steentje bij aan de organisatie. Maar voor alle drie geldt dat zij door hun vakmanschap, klantvriendelijkheid en positieve instelling ambassadeurs zijn voor het merk De Klussenier. Dat verdient een eervolle vermelding.

Het was een zeer geslaagde avond! Op naar de uitreiking over 2018! 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat