Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Verslag van een geslaagde Uitreiking Klussenier Awards

30 januari 2017

Op vrijdag 27 januari vond de derde editie van de Klussenier Awards plaats. Een feest vol complimenten en gezelligheid. Maar voor een groot aantal toch ook een spannende avond. Want, “zou ik dan ook in de prijzen vallen?”

De avond begon meteen goed voor de Klusseniers Ronald van Drunen uit Velsen en Marco Cornelisse uit Wormer. Zij werden in het zonnetje gezet vanwege hun 10 jarig jubileum als Klussenier.

Uitreiking van de verschillende awards

De Klussenier Marco Cornelisse viel met zijn neus in de boter. Samen met Pascal Pak en Cas Jansen was hij genomineerd voor de Vakmanschap Award. Hij heeft de Award gewonnen. 

De Klussenier Elroy Ungerer uit Pijnacker, scoorde het hoogst van alle Klusseniers op het onderdeel klantvriendelijkheid. Hij was samen met Klussenier Arno Vink en Klussenier Peter van Oirschot genomineerd.

Omdat Elroy en Hinde niet aanwezig konden zijn, werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Vervolgens stonden de genomineerde Klusseniers in de categorie Ondernemerschap, Martin Harteveld, André van Mastrigt en Marco Immerzeel in spanning af te wachten. De Klussenier Martin Harteveld ging met de Ondernemerschap Award naar huis. 
 

De genomineerden Starters van 2016 waren Klusseniers David Broeders, Erik Scholten en Richard Talens. Richard Talens uit Assen won de Starter van het Jaar Award. 

Voor dit jaar waren Kitty van Spaendonk van Klussenier Paul van Spaendonk uit Udenhout, Jolanda Bergshoeff van Klussenier Nico Schalkwijk uit Hulst en Frea Klaasse van Klussenier André Klaasse uit Nieuwleusen genomineerd voor de Ondersteuner Award. Jolanda Bergshoeff is de gelukkige winnares van deze Award.


Helaas konden Jolanda en Nico niet aanwezig zijn en werd de Award door een medewerker van Het KlusHuis in ontvangst genomen.

Naast de 5 categorieën waarin de uitslag vooral is gebaseerd op de beoordelingen van klanten, is er ook 1 alternatieve categorie: Uitzonderlijk Ondernemerschap. Klussenier Ruben van der Stoep uit Scheveingen is één van de twee Klusseniers die in deze categorie in de prijzen viel.  

Ruim 4 jaar geleden startte hij als Klussenier waarna hij al snel een stabiel bedrijf had opgebouwd. Ruben is met zijn zakelijk inzicht, vakmanschap, klantvriendelijkheid en positieve instelling een ambassadeur voor het merk De Klussenier.

Klussenier Jeroen Muller viel ook in de prijzen voor zijn Uitzonderlijk Ondernemerschap. Bijna 10 jaar geleden begonnen in Spijkenisse maar inmiddels al een paar jaar actief in omgeving Geervliet. Jeroen coördineert de Praxis workshops. Tijdens deze workshops, die georganiseerd worden bij een groot aantal Praxis filialen in Nederland, leert men de basis van bijvoorbeeld schilderwerk, klussen of elektra. De goede samenwerking tussen Praxis en De Klussenier zijn o.a. te danken aan de inspanningen van Jeroen.

Al met al een zeer geslaagde avond!

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat