Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Actie: De Klussenier luchtballon

Maak bij uw Klussenier in de buurt kans op gratis plaatsen in De Klussenier luchtballon en ga met De Klussenier naar grote hoogte. Met een speciale, tijdelijke actie kunt u kans maken op de gratis luchtballonplaatsen.

Actie Winterklant

Heeft u een project wat uitgevoerd moet worden in de wintermaanden? Neem dan deel aan de actie Winterklant van De Klussenier en ontvang een gratis ballonvaart in De Klussenier heteluchtballon voor de lente of zomer van 2019. 

De actie Winterklant is speciaal voor klanten die een project in de wintermaanden hebben. De actie geldt voor projecten die uitgevoerd worden tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019. Alle klanten die tussen 1 oktober 2018 en 31 december 2018 een getekende offerte hebben voor een project in de wintermaanden ontvangen een gratis ballonvaart.

Een gratis ballonvaart ontvangt u bij een getekende offerte van minimaal €5.000,-. Hoe hoger het offertebedrag, hoe meer kaarten voor De Klussenier heteluchtballon u ontvangt. 

De actie Winterklant is een landelijke actie van De Klussenier. Vraag jouw Klussenier naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

Kijk op www.klussenier.nl/luchtballon of vraag bij uw Klussenier naar de voorwaarden. 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat