Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

De uitreiking van De Klussenier Awards

7 januari 2017

Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? Volgende week weten we meer. Dan is de ontknoping van De Klussenier Awards.

Het begint zo langzamerhand een leuke traditie te worden: De Klussenier Awards. Dit jaar worden de awards voor de derde keer uitgereikt aan de winnaars in de categorieën:

  • vakmanschap;

  • klantvriendelijkheid;

  • ondernemerschap;

  • starter van het jaar;

  • ondersteuner.

De franchiseorganisatie heeft de Klussenier Awards in het leven geroepen om haar Klusseniers in het zonnetje te zetten. Joost van der Pol, directeur/eigenaar van franchiseformule De Klussenier: “Klusseniers zijn trots op het werk dat zij afleveren maar vaak ook bescheiden. Zij vinden het de normaalste zaak van de wereld om een eigentijdse badkamer, geheel naar de wensen van de klant op te leveren. Zij merken zelf niet dat hun vakmanschap en klantvriendelijkheid hen maakt tot een professionele vakman. De Awards bieden ons de gelegenheid waardering te geven aan deze vakmannen.”

Waarderingen van klanten spelen een grote rol. De genomineerden voor de categorieën Vakmanschap en Klantvriendelijkheid worden gekozen op basis van de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek, dat na elke aanvraag en opdracht onder klanten van Klusseniers wordt uitgevoerd. Benieuwd of de Klussenier in uw omgeving een prijswinnaar is? Houd onze site www.klussenier.nl in de gaten voor een verslag van de feestelijke uitreiking op vrijdag 27 januari a.s. in Barneveld!

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat