Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Ruim 180 Klusseniers in Nederland

Het jaar is net begonnen en er zijn alweer 3 vakmannen hun klusbedrijf gestart als Klussenier!  Hein Kennis heeft zijn klusbedrijf gestart in Nuenen, Leo de Lijster is beschikbaar voor Den Bommel en omgeving en Hinko Brackenie is de nieuwe Klussenier voor Meppel en omgeving. 

Hiermee komt het totaal aantal Klusseniers ruim boven de 180! Grote kans dus dat u regelmatig één van de bekende Klusseniersbussen ziet rijden. Of u nou in het noorden, oosten, westen of zuiden woont, er is altijd een Klussenier bij u in de buurt. Hebt u een verbouwing of andere klus gepland staan? Neem gerust contact op met de Klussenier in uw omgeving. 

Bent u zelf een veelzijdig vakman en doet u niets liever dan verbouwen? Ooit eens gedacht aan het starten van een eigen klusbedrijf? Wij helpen u graag op weg. Onze dienstverlening zorgt ervoor dat dagelijks ruim 180 Klusseniers doen wat zij het liefst doen: verbouwingen uitvoeren, van A tot Z bij hun eigen klanten. Neem gerust vrijblijvend contact op of klik voor meer informatie bovenaan de pagina op: "zelf Klussenier worden".

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat