Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Nieuws

Nieuw klusbedrijf in Stadskanaal


15-04-2020

Vanaf 1 augustus is Stadskanaal een klusbedrijf rijker. Erwin van Dijken heeft zijn eigen klusbedrijf gestart als Klussenier. Bent u op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige vakman? Dan zit u bij Erwin goed! Kom direct in contact met Erwin.

Lees meer

Klusseniers in Zuid-Holland en NijmegenDeze maand zijn er weer drie vakmannen als Klussenier. In Alphen a/d Rijn is Herman Bogaards zijn klusbedrijf gestart. Jan Muller is er ook bijgekomen in Zuid-Holland. Hij start als Klussenier in Maassluis. Vakman Jarno Nikkels zorgt voor uitbreiding in Nijmegen. 

Lees meer

Ook in mei een nieuwe Klussenier!Op 1 mei is Jules Hofstra uit Berkel en Rodenrijs gestart als Klussenier. Jules helpt u graag bij al uw verbouwingen, klein of groot! U kunt nu vanaf 1 mei een beroep doen op De Klussenier Jules Hofstra, of een van zijn collega-Klusseniers.

Lees meer

6 nieuwe klusbedrijven in NederlandBjorn Gerling uit Aalten, Ferry Broekman uit Hoofddorp, Gerard Kemp uit Alblasserdam, Imko van Heumen uit Heinkenszand, Marco Leen uit Almere en Sander van Elburg uit Baarle-Nassau zijn gestart als Klussenier! Vanaf 1 april kunt bij hen terecht voor uw klus.

Lees meer

De Klussenier bij Hart in AktieWoensdagavond 22 maart 2017 om 20.30 uur maakte De Klussenier haar debuut in het televisieprogramma ‘Hart in Aktie’. 6 Klusseniers uit Nijmegen en omgeving hebben binnen één dag een schuur compleet gerenoveerd voor de bewoners van een begeleid-wonen project. 

Lees meer

Ook in 2017 hoofdsponsor HMMIKIn ieder dorp en stadje in Nederland zijn ze te vinden: 'Help, Mijn Man Is Klusser huizen'. Van buiten ziet zo'n huis er redelijk uit. Van binnen is een 'Help, Mijn Man Is Klusser huis' veelal een gevaar om in te wonen. Ook dit jaar zorgt De Klussenier voor mooie eindresultaten.

Lees meer

Wederom vier startende Klusseniers!Op 1 maart starten er weer vier vakmannen hun eigen klusbedrijf als Klussenier. Het gaat om Bart Keijzer uit Heemskerk, G.D. ter Harmsel uit Zevenaar, Mark Houtepen uit Doorwerth en Wout Hansman uit Sint Jansklooster. Wij wensen ze veel succes!

Lees meer

Nieuwe klusbedrijven van startOp 1 februari zijn Klussenier Remon Grit uit Hoofddorp en Klussenier Marco Dam uit Surhuisterveen hun eigen klusbedrijf gestart. Zij zijn beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis. 

Lees meer

Geslaagde uitreiking Klussenier AwardsOp vrijdag 27 januari vond de derde editie van de Klussenier Awards plaats. Een feest vol complimenten en gezelligheid. Maar voor een groot aantal toch ook een spannende avond. Want, “zou ik dan ook in de prijzen vallen?”

Lees meer

De uitreiking van De Klussenier Awards 2016Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? Volgende week weten we meer. Dan is de ontknoping van De Klussenier Awards. Wie zijn genomineerd in de verschillende categorieën?

Lees meer

 

        

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat