Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Nieuws

Nieuwe klusbedrijven in Nederland


01-05-2018

Op 1 mei zijn Françcois Morien, Roy Mulling, Wim Schaap, Marco Hergink en Martin Ekel hun eigen klusbedrijf gestart als Klussenier. Zij zijn beschikbaar voor alle verbouw- en renovatiewerkzaamheden in en rond het huis.

Lees meer

Uitreiking De Klussenier Awards 2017Op vrijdag 2 februari vond de vierde editie van de Klussenier Awards plaats! Wederom een gezellig samenzijn met veel positieve woorden. Het was de vierde editie van de uitreiking van De Klussenier Awards terwijl de organisatie van De Klussenier al ruim 13 jaar bestaat. 

Lees meer

Ruim 180 Klusseniers in NederlandHet jaar is net begonnen en er zijn alweer 3 vakmannen hun klusbedrijf gestart als Klussenier! Hein Kennis heeft zijn klusbedrijf gestart in Nuenen, Leo de Lijster is beschikbaar in Den Bommel en Hinko Brackenie is de nieuwe Klussenier voor Meppel en omgeving. 

Lees meer

Aankondiging Klussenier Awards 2017Wie is de vakman van het jaar? Welke Klussenier wordt door zijn klanten op handen gedragen? En welke nieuwbakken Klussenier heeft een vliegende start gemaakt? Op 2 februari weten we het. Dan vindt alweer de 4e editie plaats van de De Klussenier Awards.

Lees meer

Laatste kwartaal 7 klusbedrijven gestartIn oktober startte er al drie nieuwe klusbedrijven als Klussenier. In november kwamen daar nog eens drie bij in Luyksgestel, Oirschot en Dedemsvaart. Hiermee komt het aantal startende Klusseniers in het laatste kwartaal op zeven!  

Lees meer

Nieuwe klusbedrijven per 1 oktoberPer 1 oktober zijn er weer 3 nieuwe Klusseniers gestart. Het gaat om de vakmannen Siebolt Postma uit Leeuwarden, Jacques Schoenmaker uit Beverwijk en Sandro Bouman uit Doetinchem. Dit zijn alle drie ondernemers die verder gaan als Klussenier.

Lees meer

Sponsoring van Het Groot Niet Te VermijdenAl enkele jaren is De Klussenier sponsor van Het Groot Niet Te Vermijden. Ook het komende jaar is het merk De Klussenier weer zichtbaar in en rondom de voorstellingen van de theatergroep. Hier hoort ook een mooie winactie bij!

Lees meer

Nieuw klusbedrijf in De Moer


15-04-2020

Op 1 september is Sjaak Stokkermans gestart als Klussenier in De Moer. Hij heeft de ondernemerstraining op Het KlusHuis goed doorlopen en de voorbereidingen voor zijn start zijn genomen. Hij staat nu klaar voor al uw projecten en opdrachten.

Lees meer

Samenwerking met Renault NederlandRenault heeft met een aantal van hun klanten een promotie actie uitgevoerd. Zij willen graag in beeld brengen hoe de bedrijfswagens van Renault door ondernemers worden gebruikt. Daarvoor zijn wij benaderd. Dit resulteerde in een mooie video.

Lees meer

        

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat