De Klussenier heteluchtballon - actie Winterklant

Actie Winterklant

Heeft u een project wat uitgevoerd moet worden in de wintermaanden? Neem dan deel aan de actie Winterklant van De Klussenier en ontvang een gratis ballonvaart in De Klussenier heteluchtballon voor de lente of zomer van 2019. 

De actie Winterklant is speciaal voor klanten die een project in de wintermaanden hebben. De actie geldt voor projecten die uitgevoerd worden tussen 1 januari 2019 en 30 april 2019. Alle klanten die tussen 1 november 2018 en 31 januari 2019 een getekende offerte hebben voor een project in de wintermaanden ontvangen een gratis ballonvaart.

Een gratis ballonvaart ontvangt u bij een getekende offerte van minimaal €7.500,-. Hoe hoger het offertebedrag, hoe meer kaarten voor De Klussenier heteluchtballon u ontvangt. 

De actie Winterklant is een landelijke actie van De Klussenier. Vraag jouw Klussenier naar de voorwaarden en mogelijkheden. 

De Klussenier heteluchtballon

De Klussenier heteluchtballon vaart sinds 2011 over Nederland en België. De Klussenier heteluchtballon is een unieke heteluchtballon en wordt daardoor door vele mensen herkend. In 2018 is De Klussenier heteluchtballon vernieuwd en deze zal de komende jaren vele goede vaaruren kunnen maken in de Nederlandse en Belgische luchtruimen. 

Een vaart in De Klussenier heteluchtballon is een ervaring om nooit te vergeten. Je vaart op ruim 300 meter hoogte over jouw woonplaats en de omgeving waar je woont.* Zo zie je jouw huis en omgeving eens van een andere kant. 

Bij een ballonvaart in De Klussenier heteluchtballon hoort ook een VIP-behandeling in de stijl van De Klussenier met onder andere ontvangst door een crew in Klussenierskleding, het luchtdoopcertificaat en champagne. Kortom, een ervaring om nooit te vergeten. 

Voorwaarden en spelregels

Bij de actie Winterklant horen een aantal voorwaarden en spelregels. Die leest u hieronder.

Actieperiode
De offerte moet aangevraagd en getekend zijn tussen 1 november 2018 en 31 januari 2019.
Het uitvoeren van het project moet plaats gaan vinden tussen januari 2019 en april 2019

Aantal plaatsen in De Klussenier heteluchtballon
Hoe hoger het offertebedrag, hoe meer plaatsen in De Klussenier heteluchtballon u van ons ontvangt. In onderstaande tabel is te zien welk offertebedrag hoort bij welk aantal plaatsen in De Klussenier heteluchtballon

Offertebedrag            

Aantal plaatsen 

€ 7.500 - €14.999

2

€ 15.000 - € 22.499

4

€ 22.500

6


Spelregels
De Klussenier zorgt na het tekenen van de offerte contact met u opgenomen wordt om de ballonvaart te plannen. 
U ontvangt van Het KlusHuis België b.v.b.a. (de overkoepelende organisatie van De Klussenier) uw instapkaarten voor De Klussenier heteluchtballon.
Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met vakanties en wensen van de klanten. Uiteindelijk wordt een datum vastgesteld die bindend is. Kan een klant dan niet, dan is het hem vrij de plaatsen aan iemand anders te schenken. Is een vaart gepland, dan zeggen we deze in principe niet meer af.
Wanneer een vaart wegens weersomstandigheden niet kan plaatsvinden wordt een nieuwe datum ingepland. Daarvoor is een vaste procedure die bekend zal zijn.

* Een ballonvaart in jouw woonplaats is niet gegarandeerd. Dit is afhankelijk van de vergunningen voor het opstijgen van de ballon. De Klussenier heteluchtballon heeft een vergunning voor een aantal vaste startplaatsen. Uiteraard proberen wij zo veel mogelijk op te stijgen bij jou in de buurt. 

 
Loading...