Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

Laat een recensie achter en win een heteluchtballonvaart!

We vinden het bij De Klussenier ontzettend belangrijk dat de klanten van onze Klusseniers blij zijn met het afgeleverde werk en de relatie tussen klant en Klussenier. Daarom geven wij alle klanten van onze Klusseniers de mogelijkeheid een recensie achter te laten op hun website. Iedereen die dit doet maakt kans om een vaart in de Klussenier luchtballon te winnen!

Iedere maand trekken we een winnaar die 2 instapkaarten wint voor een vaart in de Klussenier heteluchtballon.  Je kiest zelf uit wie er met jou mee mag tijdens de vaart, daarnaast gaat jouw Klussenier ook mee, het is dus ook een uitstekende manier om jouw Klussenier te bedanken voor zijn harde werk.

De Klussenier heteluchtballon

De Klussenier heteluchtballon vaart sinds 2011 over heel Nederland. De Klussenier heteluchtballon is een unieke heteluchtballon en wordt daardoor door vele mensen herkend. In 2018 is De Klussenier heteluchtballon vernieuwd en deze zal de komende jaren vele goede vaaruren kunnen maken in het Nederlandse luchtruim. 

Een vaart in De Klussenier heteluchtballon is een ervaring om nooit te vergeten. Je vaart op ruim 300 meter hoogte over jouw woonplaats en de omgeving waar je woont.* Zo zie je jouw huis en omgeving eens van een andere kant. 

De voorwaarden van deze actie vind je hier

* Een ballonvaart in jouw woonplaats is niet gegarandeerd. Dit is afhankelijk van de vergunningen voor het opstijgen van de ballon. De Klussenier heteluchtballon heeft een vergunning voor een aantal vaste startplaatsen. Uiteraard proberen wij zo veel mogelijk op te stijgen bij jou in de buurt. 

 
Loading...