Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

Win een luchtballonvaart met De Klussenier!

Kijk, antwoord en win!

De Klussenier is dit jaar wederom trots partner van De Grote Huisverbouwing op SBS6. Om dat te vieren schrijven we voor iedere aflevering een prijsvraag uit. Weet jij het goede antwoord te geven? Dan maak je kans op twee kaarten voor een luchtballonvaart in de Klussenier-luchtballon!

Iedere week zullen we via onze social media kanalen een nieuwe prijsvraag online zetten. Stuur jij ons het goede antwoord toe? Dan maak je direct kans. De antwoorden voor de prijsvragen vind je gedurende de afleveringen van De Grote Huisverbouwing, kijken dus!

De Klussenier heteluchtballon

De Klussenier heteluchtballon vaart sinds 2011 over heel Nederland. De Klussenier heteluchtballon is een unieke heteluchtballon en wordt daardoor door vele mensen herkend. In 2018 is De Klussenier heteluchtballon vernieuwd en deze zal de komende jaren vele goede vaaruren kunnen maken in het Nederlandse luchtruim. 

Een vaart in De Klussenier heteluchtballon is een ervaring om nooit te vergeten. Je vaart op ruim 300 meter hoogte over jouw woonplaats en de omgeving waar je woont.* Zo zie je jouw huis en omgeving eens van een andere kant. 

De voorwaarden van deze actie vind je hier

* Een ballonvaart in jouw woonplaats is niet gegarandeerd. Dit is afhankelijk van de vergunningen voor het opstijgen van de ballon. De Klussenier heteluchtballon heeft een vergunning voor een aantal vaste startplaatsen. Uiteraard proberen wij zo veel mogelijk op te stijgen bij jou in de buurt. 

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat