Klanten beoordelen Klusseniers gemiddeld met een 9/10 (8137 reviews)

ZZP’ers in de bouw houden hun hoofd boven water

Franchiseorganisatie De Klussenier heeft als missie om een van de meest geplaagde beroepsgroepen in Nederland te ondersteunen in deze lastige tijd. Zij zet haar deuren open om alle noodlijdende ZZP’ers en startende ondernemers te ontvangen, hen een luisterend oor en advies te bieden. Daarnaast wil De Klussenier ondernemers in de bouwsector voorzien van de juiste hulpmiddelen om het jaar van de PFAS en de coronacrisis te overleven.

Slechte start bouwsector

Het jaar 2020 had niet slechter kunnen beginnen voor de bouwsector; eerst PFAS en nu het virus dat de wereld in z’n greep houdt. Het CBS verwacht dat er hierdoor in de bouw nog eens 40.000 banen gaan verdwijnen. ZZP’ers die zich laten inlenen hebben grote kans dat ze zonder werk komen te zitten, omdat vakmanschap niet meer voldoende blijkt te zijn om zelfstandig een boterham te verdienen.

Juist nu hebben particulieren veelzijdige vakmannen nodig

Ook neemt het aantal doe-het-zelvers toe. Veel Nederlanders besluiten om te gaan klussen in en rondom het huis. Dat lijkt een bedreiging voor de bouwsector, maar blijkt juist een gat in de markt! Particulieren die in en rondom hun eigen woning aan de slag gaan lopen tegen zaken aan waarvoor ze een veelzijdig vakman moeten inhuren. Het is daarom van essentieel belang dat ZZP’ers de middelen hebben om in een overspannen markt als deze zichtbaar en vindbaar zijn tussen het enorme aanbod. Mond-tot-mond reclame is niet meer voldoende in tijden waarin men veelvuldig gebruik maakt van het internet.

Het KlusHuis Nederland positief gestemd

Het KlusHuis Nederland is positief gestemd over de huidige markt. Uit onderzoek blijkt dat particulieren nog steeds massaal de behoefte hebben om hun klus door een professioneel en veelzijdig vakman uit te laten voeren. Dit is gebaseerd op de exponentiële stijging van het aantal particuliere aanvragen bij Klusseniers in heel Nederland. Het KlusHuis Nederland durft te stellen dat zelfstandig ondernemers in de bouwsector het hoofd boven water houden in deze lastige tijd door de blijvende vraag van particulieren. Particulieren staan nog altijd open voor advies en de helpende hand van veelzijdige vaklieden. Bent u als ZZP’er of startende ondernemer actief in de bouwsector en wilt u graag de particuliere markt betreden?

Meer informatie over ondersteuning van De Klussenier    

 
Loading...

Wilt u ons volgen?             

Lees onze nieuwsbrief:     
Klussenier logo witte letters

Contact

Het KlusHuis België b.v.b.a.
Bredabaan 859
2930 Brasschaat